New In!

 
Snodd - Ginatricot
Sport behå - H&M
Svarta jeans - Ginatricot
Shorta - Veromoda
Keps - Vet ja inte!
 
Igår när jag va borta kom min farbror förbi med den dära kepsen. Han visste att jag vela ha den. Det va i tyskland i sommras han och jag sprang runt i hamburg och leta efter en sån där keps men inte hitta vi det. Haha. Så han sa att så fort han ser en skulle han köpa en till mig. Men jag trodde han hade glömt bort det, men tydligen inte. Skit lycklig :D Love it!!!

Helgen!

Hej! Jag har haft as kul i helgen har varit med Lilian och Lucas både i fredags och igår. Sen så i torsdags hade jag också jätte kul! Bjuds på lite bilder ✌


Prao - vecka

Denna vecka ni missat har jag varit på praktik på wayne's coffee. Det har varit skit kul och jag har lärt mig otroligt mycket bland annat att göra latte. Jag som är värsta latte människan (gjorde några åt mig själv under veckan också "i smyg" hihi). Iallafall fick lära känna nya människor och fick lära mig mer om service osv.. Skit kul. Och tyckte väldigt mycket om min handledare Emmy som va med mig under veckan, jätte trevlig tjej.


Arggggg

Åh Gud jag är nog Sveriges sämsta bloggare. Jag har ju tiden för bloggen men är för lat. Men jag vet ju vad jag vill med bloggen och så. Så seriöst från och med nu ska jag blogga som jag gjorde för ett halv år sen. Jag har märkt att det är på helger jag inte hinner med att blogga. Men har nu en plan att jag ska göra lite tidsinställda inlägg på helger, tex. Om jag är borta och inte hinner så har ni nå att läsa om så har då tänkt att skriva om lite tips, skönhet & mode!


Det är lördag mina vänner!

Hej! Sitter just nu hos bästa, åh vi ska snart börja fixa oss och allt annat för ikväll. Vi har verkligen jätte mycket att göra i ordning.
Så vi hörs soon!


Awkward.

Hej! Sitter framför tv:n och myser framför awkward. As bra serie så ska kolla klart på det nu sen duscha och fixa mig.


I told U so...

Hejhopp! Som jag sa igår så fyller ju min söta lille syrra tvåsiffrigt idag alltså 10 år. Så efter skolan åkte jag först till köpis för att prata med min handledare för nästa vecka.. PRAO och det gick hur bra som helst. Sen så sprang jag även in på (...) och köpte födelsedags present till Alva som fyller år på söndag. :)

Sen när jag kom hem blev de go mat och därefter tårt-fika! Helt perfekt, bra start på helgen. Sen så drog jag till bussen för att åka hit..!


No rubrik!

Hej! Hemma hos Alva nu och myser framför tv:n mycket trevligt! Vi har tidigare under kvällen planerat morgondagen som kommer bli helt otroligt rolig och allt på samma gång. Mer får ni reda på imorgon!!!

Aja snart kommer Johanna och Wilma som ska joina oss här..


Fredag Friday Viernes

Aa idag är det alltså fredag! Idag kommer det hända lite grejer men vi börjar med skolan.


Kvälls inlägg!

Tja! Har nu kommit hem och allt duschat osv.. Dock. Skönt. Ligger just nu i sängen och planerar helgen med brudarna via kik. Älskar verkligen kik<3
Aja dansen gick bra sen drog jag direkt på handbolls träning vilket va helt onödigt eftersom vi typ inte gjorde nåt.
Är iallafall ny duschad och imorgon är det fredag, alltid lika skönt med friday's! Just saying! Och kan redan nu berätta för er att min lille syrra fyller år imorgon hela 10 bast. Sjukt vad tiden går snabbt.


På bussen!

Hej! Sitter nu på bussen igen påväg mot stan för dans träning. Har nu innan övat in stegen lite mer så tror detta pass kommer gå hyfsat bra ändå. :) så kommer va borta ett tag nu.


Slöjd

Bäst på slöjd #jale
Blev idag klar med mitt mobil fodral, vad tycks? :)


Igårdagen

Hej! Igår hade jag skit kul, jag träffade bästa Alva då sen hon kom hem från Italien. Iallafall efter skolan följde jag med henne på en spelning vilket gick jättebra. Sen så köpte vi godis och åkte till Alva och kollade på film. Jätte mysigt, vi planerade även in lite till helgen. Alltså på lördag ska hon ha tjejmiddag eftersom hon fyller år på söndagen. :D


Måndag & Tisdag

Tänkte även berätta om vad som hänt här i veckan!
Måndags: Så gick jag ju till skolan och efter den så va jag med Lilian. Så då åkte vi till mig och fikade, pratade och så. Sen drog hon hem och käka vilket jag också gjorde. Därefter drog vi till Valbo och kikade på hockey.
Alva kom också hem i måndags från Italien och kom även trea i år igen.
Tisdags: skola sen hem vilade kollade på tv och sånt. Typ vid halv 6 var jag ute och sprang och sen blev det handbolls träning! Och då gjorde jag come back i målet har inte stått där på 3 år, och kan lova att min talag inte har försvunnit. :)
Onsdagen får ett eget inlägg!


Uppdatering av helgen!

Hej!
I fredags efter skolan va jag med Johanna och då gjorde vi typ inget, men sen den kvällen kom våra räddare. Alltså Aina, Tobbe & Carl. Det va jättekul och mysigt de.
Sen den kvällen sov både jag och Aina hos Johanna.
I lördags så vaknade vi hos Johanna sen drog jag hem ganska snabbt och hemma gjorde jag inget var så trött, så umgicks bara med familjen på kvällen.
I söndags åkte jag till stan och va med en person efter det kom Sigrid till stan så då va jag med henne bara.. Sen hem faktiskt så blev det en helt otroligt rolig helg!


Helgens!

Hej! Ursäkta att jag har varit så dålig på att blogga denna vecka. Men har verkligen inte typ hunnit, fullt upp hela veckan lång.


Morgon inlägg!

Hej! Jag är verkligen jätte trött men vädret gör en inte på bättre humör heller..
Aja snart börjar första lektionen vilket är matte. Denna dag kommer va så himla seg..! Efter skolan så drar man till stan och träffar Johanna och Aina iallafall.✌


Sliten mina vänner.

Hej! Åh gud, jag är så himla trött, stressad, slut ja allt..
Orkar inte ens svara på sms och sånt! Aja har nyss duschat och jag ska typ städa upp lite nu..!


Träning goes okoncentrerad...

Hej! Idag har det gått lite sämre på handbollen & dansen än vanligt men alltid kul men aa..
Nu har jag nyss kommit hem från handbollen och strax förre var jag ju på dansen. Helt slut som människa och har inte ätit sen 12 idag heller, så det känns som jag ska falla ihop snart..


Dans träning!

Hallå där! Sitter på bussen på väg till stan för lite disco. Idag blir den tredje lektionen och jag lär säga att jag redan tycker det är riktigt kul. ;)


Hälsocentralen

Hej! Sitter på hälsocentralen och väntar, jag ska ju ta spruta nu.. Åh tycker det är jobbigt. Men ska ta den och sen springa tillbaka till skolan för att ta vänskapsfoto med bästa Lilian så vill att de ska gå snabbt.


I'm here without you, baby!


I think and dream about you everyday!

Ojojoj, tog en powernap tydligen men den satt inte fel eller. Skit skönt. Nu ska jag inte göra nått typ ta en snabb dusch och sen se vad kvällen bjuder på.
Lär ju säga att jag märkt hur mörkt det börjar bli ute, det gick ganska så snabbt också.

Bild från idag✌


If you were my boyfriend.... #AlaMusica!

Fikat med Johanna nu jätte gott och vi pratade en hel del också. Men nu har jag kommit hem, jätte skönt att den här dagen äntligen är hyfsat över :)

Åh saknar min bästa Alva som ikväll ska uppträda i Italien (Venedig) jag hoppas det går bra gumman.


Staden!

Hej! Sitter just nu på bussen påväg mot stan där jag ska träffa Johanna. För lite fika och prat som kan behöva vid detta läge.
Aja så länge bjuder jag er på bilderna från idag! ;)


Snabbo

Nu har jag tagit skolfotot med tyvärr är inte bilderna klara än men lägger ut dom då snabbt jag fått dom.


Då är man påväg!

Hej! Har nyss kommit till skolan och idag är det ju skolfotot.. Så er som undra valde jag leopard skjortan.


Ett val, en risk, ena bär ja!

Hehe svårt? Vilken tycker ni jag ska ha?
Leopard skjortan eller blåa blusen? :)


Svenska Hollywood Fruar!

Vill också bli en Hollywood fru, lyx, lyx & lyx.. Gaaah..
Aa iallafall sitter och kollar på det nu, så himla underhållande, haha.
Sen när det är slut så ska jag visa er kläderna jag håller på att välja mellan till imorgon.. (värsta panik ångest och allt, blä).


Träning är överskattad..

Hej! Har nu nyss kommit hem från träningen, kände att jag inte gav allt i början men sen fokuserade jag åh då gick det bättre och ska snart hoppa in i duschen.
Men medans håller jag på att välja kläder till imorgon då det är skolfoto. (ingen aning, vad jag ska ha på mig) men kommer väl hitta nåt snyggt.
Ska se normal ut alltså som jag brukar, ja kanske ska ta nån finare topp men inte sminka mig nå extra eller så.


Cool #jale

Haha, nu lever jag.
Då laddar man upp för träningen.


Home, sweet home!

Hej! Har nu äntligen kommit hem från skolan, värsta dagen är tisdagar med tanke på alla dessa lektioner vi har..
Ska nu iallafall ta det lugnt innan handbolls träningen.


Live from school

Jag & Ida & Hannes ✌


11 september 2001

Jadu då har ännu ett år gått och vi har kommit till denna dag, detta datum ingen någonsin kommer glömma. Ja som ni säkert förstår var det nu 11 år sen då flygplanen åkte in i world trade center, då alla dom där människorna dog. Usch hemskt, tycker jag!
 
Btw fyller min vän hampus år idag, han går nu på gymnasie i mora där han spelar hockey, Känt han jätte länge lär jag få säga. Så grattis.
 

Film mys!

Hej! Sitter inne i syrrans rum och kollar på film med henne. Åh det vi kollar på är bara en sån här typisk tjej-film. Haha.
Nej men vi ska nog pausa filmen och hämta lite bullar och saft.


Mina fyra förebilder när det kommer till bloggandet!

Ja jag hade tänkt åh presentera mina fyra favvo bloggare nu tror ni typ (kissie, hanna w osv..) Men herregud nej, haha jag läser mina två favorit bb brudars bloggar alltså Annica Englund & Sara Jönsson. Sen en av sveriges kändaste kill & tjej bloggare, alltså Andreas Wijk & Kenza.

Tävling!

Hej alla! Har inte gjort så mycket utan sitter och kikkar in på andras bloggar. Åh inte mer än det utan Annicas som jag följer dagligen. Annica är som en förebild för mig lika som kenza, dom skriver om så intressant saker och om jag ska va ärlig blir jag så avundsjuk på dom, men jag hoppas jag får min chans till slut.
Aa iallafall till ''saken'' är nu med och tävlar på annicas blogg om dmretro skor, as snygga. Jag vill verkligen ha dom!
Kolla bara själv, ögongodis!
↓↓↓↓

LÅTAR DU KAN LYSSNA OM OCH OM IGEN PÅ!

HEHE åh tänkte komma med lite låt tips, mest på sånna låtar jag tycker e bra. Så lyssna och njut nerå men aa.. Haha.
 
http://www.youtube.com/watch?v=T4PacY0W260
http://www.youtube.com/watch?v=SfzumrMG0a4
http://www.youtube.com/watch?v=_LM99KA-IJc&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=ycd-ZPgl0T4
http://www.youtube.com/watch?v=TSNerxNwWtU
 
aa inte så många men!!!

Donken häng!

Tja! Sitter och chillar på donken med ida, fy fan vad tjock jag känner mig men vafan tar ju vara på det eftersom vi gick halvdag idag. :)


Igår var toppen!

Hej! Kom hem ganska sent igår så orkade tyvärr inte blogga.
Så berättar nu:
Alva kom ju till Johanna på kvällen och då gick vi ut och utforska Valbo, nejdå men Johanna drog hem typ direkt. Men sen kom ante och då åkte jag och Alva EPA typ hela kvällen. Åh sen när Alva skulle hem stod vi utanför hennes dörr i en halv timme, bara för hon åker ju till Italien nu idag. Kommer sakna henne jätte mycket, men jag hoppas det kommer gå bra för henne med musiken och allt. Eftersom hon åker dit för att tävla i sång! ;)


Johannas house

Hej! Chillar hemma hos Johanna. Vi ska nu ladda ner projekt X som vi ska underhålla oss med. Awesome :)


today's look!


Give me!


Want!


Fuck u!

Hej! Nej vaknade inte för så längesen utan har sovit jätte länge.
Igår var helt okej, men idag blir bättre hoppas ja. Tänker inte avslöja för mycket utan, ni får hålla koll kommer ju uppdatera under hela dan! ;)
Nu ska jag duscha och sen fixa mig därefter!


Har haft det bäst

Hej ligger just nu i alvas soffa med hennes Justin bieber tröja som jag älskar, hihi. Ja Andreas är också här (alvas haff). Aa iallafall nu ska vi kolla på dear John som går på 5 an. Så här blir/slutar min lördags kväll. Hoppas ni har haft det gött? ;)


Åker till mina favoriter!

Hej då börjar kvällen! Sitter just nu på bussen, ska åka och träffa Johanna och Alva! :)


Mina hockey vänner!

Hej! Mina klass kamrater och vänner är just nu med i tv pucken och det går så himla bra för dom. Det står 2 - 4 just nu till Gästrikland! Så himla duktiga.


På bild min vän Jens lööke, jätte bra du!


Bulle fika!

Åh bästa mamma bakade bullar, så nu har man nåt gott man kan käka medans man skjuter upp läxorna några minuter längre..


Bästa filmen!

Åh kan inte sluta kolla på LOL, bästa filmen just nu.


Denna fredag sög ju!

Hejsan läsare! Vela dela med mig av hur min helg kommer se ut!
Lördag: sova ut, duscha & fixa mig, slänger in lite plugg och därefter dra till världens bästa.
Söndag: sova ut, duscha & fixa mig, slänger in lite plugg där också sen åker jag till stan med mina finaste vänner Johanna & Alva. Då ska vi äta på restaurang och då ha avskedsfirande, av vår talangfulla vän Alva som åker på måndag till Italien för att tävla i musik (sångerskan min) Aja hon kom tre:a förra året så hoppas på en första plats nurå!
Idag: ja denna fredag sög ju verkligen, har inte gjort nåt. Umgåtts med familjen bara, men är fortfarande lite förkyld och ganska så trött. Vilket innebär att det nog blir en tidig kväll idag åh!


Why so serious? Jennifer!


Be strong!


visste ni att...

Jag:
- Spelar handboll & dansar!
- Vill tatuera mig!
- Har navel percing!
- Älskar att resa, verkligen!
- Fyller år första januari!
- Har underbara vänner!
- Vill bli egen företagare (senare i livet)!
- Ska vara med i sm i år!
- Är halvTysk & halvStockholmsk!
- Började blogga sommaren 2010!

this is how we do it!

Fin fin dag dethär! Åh så är det fredag, äntligen helg sjukt skönt! Idag så vet jag inte riktigt vad som kommer hända mer än att jag kanske ska dra och kolla på Majas match dm-final (fotboll) förhoppningsvis med Alva. Men vet inte om jag orkar, beslut-ångest, hehe.

Då är det dags!

Hej! Aa nu har skolan börjat gett oss info om gymnasiet. Det känns bara jobbigt tycker jag, för jag har absolut ingen aning om vilken linje eller vad jag vill bli för något! Vet bara att jag vill tjäna en massa pengar, hehe. Men vem vill inte de liksom? ;)


Galen morgon!

Hej! Åh herregud vilket galen morgon, jag försov mig lite hehe. Så hade 25 min på mig att göra mig klar vilket slutade med panik, jag går annars upp 6.15!
Fredag idag vilket innebär helg efter skolan. :)


Kiwi & plugg

Det här består resten av min torsdags kväll av!


Dance again

Hej har nu under denna stund varit på dansen. Idag var det riktigt jobbigt men klarade igenom den.
Åh det är fett kul iallafall, men måste träna på vissa saker nu ( vigheten )
Ska hem nu och plugga en hel del som jag missat. Sen ska jag ut på en Powerwalk med Amanda! :)


Chillow

Hej! Sitter i skolan nu och har det bra med mina fina vänner. Det är 20 minuter till nästa lektion så passar på att uppdatera lite.
Ja engelska väntas nu sen så slutar man och då drar jag till stan för dans träning!✌


Att man ens blir glad!

Hej! Nu är jag jätte glad för att jag ska få gå till skolan. Jag har varit så uttråkad denna vecka men jag hoppas det vänder nu.


6 dagar!

Det kan ju inte va kul att läsa min blogg just nu när jag är sjuk. För jag skriver inte om nåt kul eftersom det finns inget att skriva om, när jag inte gör nåt. Men ska nog gå till skolan imorgon och sen dansa på kvällen! Så det blir bättre imorgon skulle jag tro.

Iallafall är hemma idag också, det är sjukt att jag varit sjuk så många dagar nu. Från fredag till onsdag, man börjar undra om det är nå riktigt fel.. Haha nerå, men har väl bara dåligt immunförsvar!
Vill bli frisk nu.


Skypar

Hej! Skypat med min bästavän under hela förmiddagen, och vi håller på än.
Vi båda är ju sjuk så vi försöker ha kul ändå, fast på avstånd!


Går hellre till skolan än att ligga här och va sjuk!

Hejsan! Har inte bloggat så mycket idag men det är inte så konstigt eftersom jag är sjuk.. Och gör ingenting. :( idag har jag bara kollat på film uppdaterat mig på insta, Twitter och facebook hela dagen. Inte så mycket till nyhet, vill verkligen bli frisk nu så jag kan få träna.. Fast kommer säkert få hoppa över träningen imorgon och på onsdag. :(


Andra avenyn häng

Blev sugen att kolla på andra avenyn så nu blire lite maraton!


home once again

Hej! Tänkte gå till skolan idag men som det ser ut fick jag inte för mamma, jag är verkligen jätte förkyld. Orkar inte, har typ varit sjuk i två för många dagar nu.. Fuck life. Nerå men det är såhär att jag hade planer idag efter skolan. Så nu blir ju dom inställda, åh de gör mig lite less eftersom jag hade sett fram emot det.

Godnatt!

Sammanfattning: filmen snabba cash va bra, sen jag kommit hem så har jag pluggat och nu sitter jag vid datorn och kollar på favo filmen: LOL! :)
Sen så ska jag väl sova, skola imorgon!


Heart Beats

Hej! Heart beats är ett pogram på tv6 som jag har börjat kolla på jätte mycket. Åh det jag sett hittils är bra roligt att kolla på det handlar ju om Adrian lux och nause, vilka jag verkligen tycker gör bra musik. Så gå in på datan och kolla på nåt avsnitt rekommenderar det stort!
Sen så tror jag ni hört nause nya låt hungry hearts, jag tycker den är jätte bra typ lyssnar hela tiden på den. awesome låt om ni inte hört den, GÖ DET!
http://www.youtube.com/watch?v=SfzumrMG0a4
 

In och gilla bilden!

Hej! Nu äre såhär att min bästa vän är med i en godis tävling så om ni går in och gillar hennes bild här via facebook så kan hon få ett årsförbrukning av godis. Hon ligger just nu tre:A!
GILLA HENNES BILD! ↓
http://candykingmoment.com/spec.asp?id=54583
http://candykingmoment.com/spec.asp?id=54583
http://candykingmoment.com/spec.asp?id=54583
http://candykingmoment.com/spec.asp?id=54583
http://candykingmoment.com/spec.asp?id=54583
 
Det är denna bild ni ska gilla när ni kommit in på sidan!

as long as you love me

 
 

today's look!


Give me!

Hollister


Right now!

Med tanke på att vi ska gå på snabba cash ikväll och det va längesen vi såg ettan så tar jag och mamma åh kikar på den nu.


Snabba cash

Hej! Idag bestämde jag och mamma att vi skulle gå på bio och se snabba cash 2. Vi har båda sett ettan, så why not liksom.
Så de e vad dagen har att bjuda på. Jag är tyvärr fortfarande lite sjuk men inte så farligt skulle jag tro.


I only miss you when I/'m breathing


it's make sense


Tyvärr inget att bjuda på!

Eftersom jag inte gör nåt speciellt kul när jag är sjuk så kan jag tipsa er om bra filmer. Med tanke på att det är lördag och ni kanske planerar film kväll med brudsen eller pojkvännen.

- Filmen: Lol, har blivit ganska populär jag själv har sett den och jag tycker den är jätte bra!
- Filmen: The women in black, det är en skräckis då stjärnan Harry potter är huvudrollen. Iallafall den är bra och jag lovar att man får lite hjärtattacker.. Vilket jag fick när jag såg den.
- Filmen: Project X, as bra film och underhållande. Vill själv göra Project X.
- Filmen: John tucker must die, hehe jätte rolig film värsta komedin!

För nuet får ni njuta av dom där filmerna!✌


1 september

Hej! Idag kommer inget hända för min del vilket blir tråkigt. Asså mår ju inte så bra, jag har feber och ont i halsen. Så det här kommer bli den tråkigaste lördagen på länge.
Men just nu sitter jag och kollar på en massa filmer den som spelas nu är "A walk to remember" vet inte riktigt än vad jag kan säga om den filmen..


Vad jag hunnit med!

- Förra fredagen gick jag på bio med Alva och då kollade vi på magic mike, de är en riktigt underhållande och tjej film med tanke på att det handlade om snygga kända skådisar som strippade. Jag och Alva rekommenderar den till alla er tjejer. Haha.
- Förra lördagen åkte jag in till stan för
att träffa Johanna, de var då cruising i stan också. Men aa vi gick runt där med johannas kille och hans kompisar, vilket inte va så fel. Hehe. Den kvällen ba va helt otroligt bra och tobbes kompisar kunna inte gjort den sämre heller.
- Skolan började i måndags efter schemat och jag kan verkligen övertyga er om att jag har fått värsta schemat någonsin. Ja jag slutar halv 4 varje dag utom en och det är inte på en fredag utan på en onsdag och då slutar jag 14.00 fatta jobbigt år sista året på högstadiet kommer bli...
- I tisdags började handbolls träningarna inom hus äntligen liksom. Det var jätte skönt att få känna på det igen, som jag längtat.
- I onsdags efter skolan va jag med Alva och då drog vi in till stan och fikade. Jag tvingade in Alva på coffehouse där hon verkligen inte vela fika men efter hon väl beställde kladd kakan där så sa hon: omg har aldrig ätit sån här god kladd kaka förr. Man ba: i told you so!
- I torsdags var jag hos tandläkaren och på min första dans träning. Jag hade jätte fina tänder och de va absolut inge fel på dom, sa dom. Så blev jätte glad. På dansen hade jag jätte kul. Fast ja det va ju lite svårt för mig som va nybörjare än för dom som hade hållit på med det där några år, så kände mig sämst och ovigast i rummet (jätte pinsamt). Men med lite träning så kommer jag säkert komma in i det snart ( hoppas jag ).
- Igår fredag, så åkte jag till skolan med värsta hals brännan, det gjorde ont och va jobbigt så jag va kvar och gick på dom ämnen jag isf skulle få rest i sen åkte jag hem. Så hela dagen/helgen blev förstörd, knarkade hals tabletter och sånt igår. Hehe! Hatar att va sjuk speciellt på helger.


Blogg paus är nu över på länge!

Ja jag har ju haft en blogg paus lite mer än en vecka men det känns som jag aldrig riktigt började efter sommaren. Men jag har ju väntat på att min nya header skulle upp också osv. Åh där har ni den, inte exakt som jag vela ha den men för nuet får det se ut sådär.

Medans jag inte bloggat har jag hunnit med så mycket roligheter. Fast tänker berätta mer om vad som har hänt i nästa inlägg.

Iallafall nu blire det som förr seriöst jag är riktigt taggad ska försöka uppdatera minst 5 gånger om dagen, men det får allt dagen avgöra eftersom jag kanske inte gör nå vidare speciellt men då ska jag försöka få in massa annat kul ni kan läsa om.
Aa hare bra! :)


RSS 2.0