true shit!


Glad midsommar!

Gla midsommar!
Själv är jag ju i tyskland, vet inte vart eller hur denna midsommar blir... man kanske inte ens firar det i tyskland :S haha aja vi får väl allt se.. hihi. Jag hoppas ni där hemma hare bra iallafall!

alles ist gut - allt är bra! ♥

Veckans Snygging

Denna vecka blir Didrick Rastbäck veckans snygging, känd i sverige som rösten bakom mange makers låtarna
- fest hos mange
- mange bjuder
- drick den
Han är iallafall snygg det har jag tyckte ända sen jag gick och kolla på dom i sandviken i november förra året med Lilian. Åhh sen så blev jag påmind över hur snygg han egentligen är i lördags! HAHA.

today is the day!

Hej, nu kan jag egentligen blogga men det funkar inte att lägga ut bilder på min dator så har lånat syrrans där det går.. sen så funkar inte blogg appen heller än... :(

Igår var jag med alva, jag fick en underbar dag med henne. vi gick runt på köpis, fika, va hos henne, gick och bada och aa hade riktigt kul osv.. igår var ju min sista hela dag i sverige och den kunna ju inte varit sämre.. kommer sakna mina brudar här nå fruktansvärt. Jo ikväll drar man mot tyskland i 20 dagar, gud vad jag kommer sakna alla! men kommer säkert ha riktigt kul där me.

jag kommer säkert uppdatera mig där då och då om jag hittar ett internet cafe, som jag säkert kommer göra. sen så får ni lite smak prov nu på vad jag kommer göra där nere.
- jag ska till bushum typ tre dagar, där jag va förra sommaren...
- shoppa på stan vid farmor
- jag ska färga & klippa håret
- träna varje dag
- åka till kiel en dag och gå på ett jätte stort köpcentrum
- jag ska åka över till frankrike en dag
- jag ska till euoropa park en dag, euoropas sörsta nöljes park (berg&dalbaner) kulkul
- SHOPPA!

när jag kommer hem hoppas jag allt med bloggen har löst sig och att bloggappen funkar så kör jag på som vanligt och då får ni massa bilder och inlägg om resan, promise! :)
Bilder från stolt & nykter!
  

Dagen efter med hanna!

I lördags, mange makers!



Igår, med Alva!




Nu fick ni en liten eller ganska stor bildbomb och uppdatering men jag kommer blogga lite under semestern så håll ut.. medans så kan ni följa alvas blogg ↑↑↑ →  http://alvabrodin.devote.se/
Ni får även ett collage som alva la ut på sin blogg om våran dag!


Följ Alva Brodin!!!
http://alvabrodin.devote.se/
http://alvabrodin.devote.se/
http://alvabrodin.devote.se/

bloggen funkar inte

hej bloggen funkar tyvärr inte det har typ blivit nå helt fel, ska försöka fixa det inom kort. Fast åker på tisdag till tyskland och är borta 20 dagar sen lovar jag att ta hand om bloggen, går inte att ladda upp bilder heller.

onsdag, tordag & idag!

Onsdag: ja som sagt fick man sommarlov och på kvällen då åkte jag, alva och hanna till stolt och nykter. Jag hade jätte kul där båda bra och dåliga saker hände men inget att ta upp.. iallafall sen åkte vi hem vid halv 2 och då sov alva och jag över hos hanna. :)

torsdag: ja vi sov ungefär till ett - två på eftermiddagen sen när vi hade slappat ett tag bestämde vi oss för dra och lira lite fotboll och det gjorde vi ett tag sen snackade vi typ i timmar och vi åkte även till konsum och köpte natur godis och vindruvor.
sen åkte Alva hem...
då åkte hanna och jag hem till henne och tog ut filtar, glas, cola, och det vi köpte, osså la vi oss på hennes studsmatta och snackade. trevligt trevligt.
sen bestämde jag mig för sova där igen och sen så la vi oss kanske vid två eller nå.

Idag: vaknade vid 12 sen så la vi oss i soffan och kollade på tv i några timmar tillsammans med frukost och glass... perfekt morgon. sen åkte jag hem strax efter 3.
Nu har jag bara käkat middag och duschat... så sitter och kollar på tv med lillesyrran nuja! Vi TAGGAR för fotboll sverige - england! :)
 

Bilder kommer i nästa inlägg! ;)

snart kommer en lång uppdatering...

som rubriken lyder!

Vad gör vi, nu kör vi!


Ingen kan stoppa mig nu, för jag bara rullar fram!

Då drar jag vidare till Hanna! :)


You are going to get your dance, after him!


ikväll röjer vi!

hej jag vet att jag har snackat mycket om detta men har för fan fått sommarlov! ikväll ska man röja gävle med hanna, hanna, alva, sigrid, victoria, johanna, aina! det kommer bli en toppen kväll det blir nog inte en bättre start på lovet än såhär det skulle bara vara lite mer sol så skulle dagen va perfekt! ;)


 

Sommarlov! ✌

Hej äntligen har man fått sitt sommarlov och det känns som det kommer bli en fantastisk sommar 2012! :D


Sommarlov på G!

Vi är på gång vi är laddade vi är tända. Ikväll ska allting hända!! :)


Live today like it's the last night!


Morgondagen!

Som ni säkert vet är det skolavslutning imorgon. Det känns som allt kommer bli så himla perfekt imorgon (utan betygen då..)
Tänker berätta lite nu hur dagen blir!
Först vakna gå upp tidigt åh duscha, fix osv... Sen i skolan så är det jämt massa tal och framträdande och i år ska min kära vän Alva sjunga (someone like you) hon har en otrolig röst..
Sen ska vi samlas i klassrummen och få våra betyg.

Sen åker man hem och fikar med familjen. Och därefter kommer jag typ dra till Hanna och lämna lite sov saker.. Efter de drar jag, Hanna och Alva till bussen som rullar oss till stolt & nykter!
Sen åker vi hem och alla sover hos Hanna! Typ så kommer morgondagen se ut. :)


It's finally summer!

Dagen har gått i rusande fart och nu är jag jätte trött. Men men får sommarlov imorgon så ska fixa och hålla på hela kvällen! :)


Resultat!

Såhär blev naglarna! ✌


Nagel fixar dags!


Taggar inför dragkamp!

Då vare dags för dragkamp!


Drar på sista skoldagen! ✌

Jag hoppas denna dag kommer gå i en rullande fart... Iallafall efter skolan drar jag till Matilda för att fixa naglarna till imorgon! :)


Fotbolls em Sverige vs. Ukraina!

Är och kollar på fotbollen på göransonska arena med ringo, syrran och pappa! Jävlar vilket ös!


Mange makers på lördag!

Hej fick nyligen goda nyheter av Hanna. Jo det är så att hennes pappa fixat biljetter till henne, mig och Alva på Mange makers på lördag :D fatta glad jag blev när jag hörde att dom skulle komma till Sandviken och sen hörde jag några säga att det var slutsålt men det är ju tur att Hannas pappa är chef och var med och beställde dom hit! så det känns som lördagen kommer bli riktigt lyckad! :D
Sist dom var här var jag på dom så jag vet att det kommer bli suveränt.


Bloggen!

Hej mina kära läsare! Vet ni det går så himla bra nu här på bloggen det rullar in läsare alltså det blir fler och fler och det gör mig jätte glad!
Jag älskar att blogga osv vidare det är så kul bara att det är så många som kollar på den, skriver att den är bra och fin osv...

Men ni ska nu få en liten överraskning att innan jag far iväg på min sommar resa ska jag fixa en ny header och disign och min fina vän Linnea ska hjälpa mig med det, så det blir toppen! :)


Bästa!

Hej allihopa! Jag har fått mycket komplimanger om mitt hår, hur det kan vara så långt och fint.
Jo jag använder flaskan på bilden som balsam och därför ser det ut som det gör. Det funkar för sånna som har slitna toppar, jag hade det men det börjar bli bättre.. :)


Right now!

Hejsan! Just nu gör jag inte så mycket utan går igenom garderoben och kikar efter vad jag ska ta med mig och vad som behöver tvättas osv..

Köpis

Hej är och fikar och så med brudarna Victoria, Olivia och Sigrid!
Haha bäst ni!

Jag och Victoria på bilden! :)


Städ-dag på menyn!

Idag är det chill dag, jag ska typ städa ur mitt skåp och redovisa mitt land som är nya Zeeland!


Upcoming events!


Power walk

Hej tog en power walk på 45 minuter med syster och nu har jag riktigt ont i huvudet! Så ska duscha strax sen fixa lite saker! ✌


Hiss & Diss!


Hissar: neutrogena visibly clear, för det funkar verkligen för huden, jag har använt det ett tag och man märker verkligen skillnad.
Träning, för man får mortion och kondistion och blir helt osugen på sötsaker efter.
Sommaren, varmt, sol, glass, bad, cykla, SOMMARLOV, sommar garderob, Skolavslutning!


Dissar: Veet vaxet, för det var jätte dåligt det hjälper typ inget.
Tjocka kläder, för det blir varmare för varje dag nu..  :)
Jobbet, för nu är jag äntligen ledig wohoo!



Brown inspiration!


And i'm back!

Hej! Har nu kommit hem från Ikea där vi kollade på säng ramar, det är ju dags att få en större säng tycker jag så vi var ute efter en 180 cm. Och jag hittade den perfekta men vet inte när jag kommer få den. Jag hoppas att den är i mitt rum när jag kommer hem från Tyskland!

Tro det eller ej alla har ju gått på sommarlov utan fri skolorna alltså går jag fortfarande i skolan så måste plugga nu till en redovisning som är imorgon, jätte kul! Not.


28 grader!

Nu är jag klar med jobbet jippy! FAN vad skönt! Ligger just nu och solar eftersom det är 28 grader vid mig.
Jag ska ligga kvar ett tag till för att få lite färg sen ska jag duscha och fixa mig! :)


Pink inspiration!


Sista dagen!

Hej! Idag är det en bra dag för det här är min sista jobb dag för sen ska jag va ledig en månad åh bara njuta!
Så nu sitter jag och tar en ordentlig frukost (havre gryns gröt) jätte gott. Men ska snart dra sen när jag är klar så ska mamma och jag åka till Ikea, för lite kikande och fikande! :)
Sen så försöker jag verkligen få något av bb Annica typ en topp eller nå för hon vill bli av med alla hennes kläder hon hade i bb så jag försöker vara snabb och uppdaterar mig hela tiden. Det skulle vara verkligen kul att få något! :)


Vi ba kör!

Hej vi dissade filmen och fortsatte kolla på fotbollen. Det är Holland vs. Danmark och vi hejar på Holland eftersom pappa tippat på dom! :)


Chips and Dipp!

Haha, fixat och klart! Nu har kvällen blivit perfekt, nu står allt framme och ska snart kolla på någon film, vet inte vilken än men någon blir det väl. ✌


My style!


you would like that, yeah!

jaha då har man käkat, nu blire film, godis och vill ha chips & dipp... haha jag ska försöka skaffa fram det så blir kvällen perfekt.

Har även fått goda nyheter både för er och mig, jag åker ju utomlands 21 dagar nu strax efter skolavslutningen och ska ta med mig datorn så jag komer hålla mig uppdaterad under hela resan så det blir inget uppehåll ni kommer få vara med mig överallt, det kommer bli så kul. Det är ju bara 11 dagar kvar tills jag lämnar Sverige! :)


today's

Idag har jag haft en one tree hill dag, jag har bara kollat på det sen jag vaknade som var vid tolv tiden var ganska så trött i morse. Om jag inte berättade det igår så var jag med Hanna på kvällen och vi kollade på film käkade godis, popcorn mm.. så hade det trevligt igår.
Nu är det snart middag och idag bjuds det på lax med potatis och grönsaker. sen ska jag väl blogga mera och nu ska jag skärpa mig med bloggen också, jag ska bland annat snart byta header och tema till lite mer sommar aktigt, som passar bättre in nu vid den här årstiden.
Men ha en fin lördags kväll!


Green inspiration!


Tävlar!

Hej har nyss deltagit i en tävling på Facebook om ett par snygga shorts som du ser på bilden!

Vill så gärna ha någon av dom för dom är verkligen as snygga... Åhh ögongodis! :)


Blue inspiration


Solbrillor!

Hejsan medans jag var i stan och kikade på studenterna så passade jag på att köpa likadana solglasögon som jag redan har fast större snyggare och bättre!

Den övre är från Gina 79 kr
Den undre är från H&M 49 kr

Den från Gina tycker jag var bättre på alla sett och den var mer stadig och så.. Så om ni ska köpa sånna solglasögon så tipsar jag om att ni köper dem från Gina för bättre kvalité men dyrare! ;)


jag tipsar

anncelo!

Hej! Tänkte berätta för er som tyckte om Annica eller Marcelo eller båda. Att båda dom har sin egna blogg, så om ni inte tyckte det räckte med vad som visades i huset och vill fortsätta följa dom så hittar du deras bloggar här → 
↓↓↓↓
www.penamarcelo.blogg.se
www.annicaenglund.blogg.se

enjoy!

Springtur på G

Då hörs vi snart! :)🏃


Grattis min fina vän ✌

Jo idag fyller min underbara kompis Linnea 15 år! Så ska fira henne någon dag sen nästa vecka eftersom jag har väldigt mycket planerat just nu. Men lovar att hon ska få sin dag ;) haha nerå men hon vela hellre hålla på med sin nya system kamera idag haha. Iallafall grattis vännen jag hoppas du får en underbar dag! :)

BJUDER PÅ SNYGGASTE BILDEN PÅ GOOGLE!


Show it show it!

Nu ska jag ut och sola sen träna sen städa sen kommer Hanna till mig! :)


" för vi har tagit studenten..."

Jaha, gick halv dag så slutade vid 12, jätte skönt. Så då drog jag, Linnea och Trude till stan för lite student firande. Shit vad kaos det var... Dom var helt galna alltså, haha. Vill också ta studenten nu, det verkade så sjukt kul men jag får väl vänta på min tur!
Annars så var det här sista skol-arbete dagen så på måndag blir en städ dag på tisdag soffans spelen och på onsdag slutar jag! :)


Torsdag!

Nu tar jag och hoppar in i duschen efter en dag som denna! :)


that party house

Hej, idag har jag inte hunnit bloggat typ nå tills jag kom hem och det var för jag va med Alva och Hanna efter skolan idag. Vi gjorde allt från spela fotboll, åka in till stan för att handla billigt godis, sitta vid datorn, spela mer fotboll och lyssna på musik. Gud vad jag har fått skrattat idag, det är inte helt klokt, haha. Jag har haft det bra iallafall, åh imorgon ska jag va med Hanna igen. :)

Nu så ska jag göra något inlägg till sen varva ner... :)

Dagens syn!


röd inspiration!


Jordgubbs tårta ♥


Nationaldagen!

Hej nu kom mormor och idag är det nationaldagen det betyder tårta! Haha så nu ska jag fixa mig lite sen gå ner och fika. :)


1 mil

Hej snart ska jag ut och gå lite mer än en mil tillsammans med pappa!


Wake me up when it's Friday!

Hejsan stannade hemma på en vilodag eftersom jag fortfarande känner mig hängig, det tråkiga är att jag hade planer med Linnea idag men vad kan man säga.. Tråkigt! Och imorgon är vi ledig då ska jag vara med Alva! :)


No new pic's at your service!

Hej var hemma idag från skolan så jag hade typ inget att berätta om här. Jag har bara legat framför tv/dator och sovit typ. Hahaha inte så intressant men jag kanske går imorgon. Om ni undra så hade jag sjukt ont i huvudet på
Söndagskvällen och när jag vaknade på morgonen där på ( i morse ) var det fortfarande där. Så stannade hemma...
Nu ska jag kolla lite mer på tv sen säger jag väl godnatt! 👎


Big brother final

Jorå, vad fort det har gått, sitter och kollar på finalen nu.
Ahhh vill inte att big brother ska sluta för det är liksom med i min vardag..
När jag blir äldre vill jag också vara med i det. :)


söndagar?

hejsan! söndagar? är det bara jag eller visst är bara söndagar en plugg och slapp dag! så har det alltid varit för mig och jag tycker det är bra att det finns en dag i veckan man verkligen kan sova bort!
idag har jag inte gjort något utan att jobbat någon timme och nu så ska jag sova lite och sen plugga/skriva klart en uppsats som jag ska skicka till min mentor ikväll :/
annars så är det big brother finalen ikväll som jag självklart kommer se, herregud jag har ingen aning om vem som kommer vinna, tänk dig att få 500 000 inte helt fel. Jag hoppas den som vinner är värd pengarna också. ;)

Johooooo

Hej hade det jättebra igår, vi kollade på skräckis, pratade och skrattade.. Hur kul som helst. Tog några bilder men vissa blev lite suddig! ;)


Alvas place!

Drar nu med Hanna till Alva för lite väl hög lördags mys!
Hoppas ni får en fantastisk lördag! :D



Hahaha! Red face!!!


Skruva den som Beckham!

Bästa filmen ever!


Världens godaste!


Man måste satsa för att vinna! 👊👊👊

Godmorgon har legat i sängen tills nu. Idag är det lördag och det känns som om det kommer bli en bra dag.
Idag ska jag vara med Alva och Hanna, jag vet inte vad vi kommer göra men säkert nå kul för det gör vi alltid, haha.
Så nu ska jag duscha och fixa mig ;)


Ämnet so hatar mig

Jahopp på bilden ser ni mig och Lilian på so:n idag! Lär ju skriva om mina 5 sidors uppsatts nu under helgen, jag orkar inte jag har råkat raderat fel dokument så hela min uppsats försvann! Jag började fan gråta framför min mentor eftersom jag hade jobbat jätte hårt med den för att få ett skapligt bra betyg i so innan man går på sommarlovet! Men men ni vet ju vad jag kommer göra under helgen, skriva och skriva...


Fredag mys!

 


Solning ✌

Hej drar till stan nu med Jonna och ja vi kommer sola lite idag sen ska vi åka och ta spruta, ahhhh kommer dö, sprutor är verkligen en av mina största fobier!


1 juni

Drar på elevråd! :)


RSS 2.0