Cool!

Trött sliten ja helt allmänt död, har inte gjort så mycket idag mer än att jag va i skolan och sen plugga när jag kom hem.
Nu står det en kladd kaka i ungen som jag kommer festa med ikväll medans jag väntar ska jag gå runt i mina klackskor så jag blir van! :)


veckans gobit!

Tja snygging Arthur Sales!

Trött och Less på er!

Hej detta är mest till alla haters!
det finns folk som jag verkligen inte gillar och folk jag gillar men har två olika sidor, vilket jag hatar eftersom jag vill att dom ska va sig själv och säga vad dom tycker och tänker.
Blir jätte lack på sånna som förändras genom vilka personer som är där eller dom är med för studen.
Sen har vi dom hära som är så oskyldiga och snälla och så medans snackar skit om en bakom ryggen, kan hända att jag också snackar en hel del men om någon får reda på det jag sa så står jag iallafall för det.

ja idag har jag stört mig på folk som är konstiga: ena stunden är den glad och vän med en och andra sekunden ska den provocera på mina svagaste punkter och göre bara för den inte har något annat för sig, letar efter bråk och för den vill få status.
sen så har vi den hära andra typerna som snackar skit osv. btw får jämt reda på saker från andra för den du litar på litar alltid på någon annan osv.. det sprids snabbare än när bolt springer vad äre 100 meter eller vafan vet jag!
så hur som helst så tycker jag att man borde snacka direkt med personen/personerna man har problem med istället och då menar jag face mot face inte på sms!

så ja detta är hur gävle funkar falska människor överallt jävligt få äkta så var rädd om dom ni har hörrni. sen så får man vila från denna stad ett tag nu i sommar kommer bli så himla skönt 2 veckor kvar bara! :)

Från botten till toppen!

Hej har typ haft en sån här upp och ner dag. Typ trött på allt och alla men det kommer i nästa inlägg!

Iallafall det positiva som hände idag var att jag pratade ut med Frida om allt. Hade en jätte bra dag efter skolan med henne vi snacka typ i timmar. Det kändes jätte skönt har typ väntat på den hära dagen i två år nästan.
Vi hade det kul och vi hade massor att prata om så.. Det var Nice!


Avklarad

Hej då var dagens träning avklarad, sprang bort de lilla ben & jerry's jag åt så nu mår jag toppen igen. Tänkte göra lite situps och armhävningar innan jag tar mig en dusch! ;)


ben & jerry's

ben & jerry's världens godaste glass alltså, fast har bara smackat den hära smacken men den är väldigt god och vågar typ inte prova någon annan.
vilken är er favorit? :)

Dagens outfit!


Jag e en pingla!

Hej står och väntar på bussen. Jag har haft 7 lektioner idag jag är fett sliten så nu har man tagit och köpt sig en ben & Jerry som jag ska nöja mig med.


I'm running scared tonight, i'm running scared of life, i'm running scared of breathing. Coz i adore you!

Hallå där! Ska hoppa in i duschen snart för att bli lite fräsch. Annars så är jag jätte trött och kommer typ packa lite och fixa fram imorgon dagens outfit nu. Sen går jag och lägger mig, jätte trött! 💤

Bjuder på en bild på mina fina redovisnings papper ifrån idag. Det gick ju ganska bra utan att min lärare tror att jag antingen är en uppfinnare eller en mekaniker? Tror hon jag vet alla delar i bilen plus hur allt i bilen funkar! You say what? Kände liksom så när hon fråga ut mig inför nästan alla i klassen dog typ?! :)


new in




Dagens klädsel!


Shopping

Jodå har slutat nu och blev så glad när mina lön pengar kom. Så har varit på köpis nu med Linnea och syrran! :)


Morsdag

Du är den bästa mamman i världen i mina ögon, jag älskar dig!


blonde highlights

Ikväll så blire lite ändingar på håret, jo äntligen ska jag färga blonda slingor!
och den hära förpackningen använder jag↓

Gött

Sitter i solen med 23 grader på mig tillsammans med en avsvalkande glass! :)


Awesome weather!

Sommaren är här legat någon timme i solen nu, inte helt fel.


Lite bilder

Tog lite bilder idag med system kameran!



Efterrätt!

Hej, här kommer det in lite bilder på efterrätten som vi åt idag. Om ni undrar vad det är så är det banan, persika, ananas, marshmellows och mjölk chocklad.

Eurovision

Hej sitter och kollar på eurovision song contest med familjen och ikväll hejar bland annat jag på följande →
- Ryssland, Cypern Norge, Sverige såklart, Tyskland.

smak prov på skolavslutnings kläder!

Hej, nu har jag hittat kläder och blev jätte nöjd på måndag ska jag köpa skor om jag hittar några.


the dictator

Hej igår bloggade jag inte så mycket alls och därför hade jag tänkt och berätta lite om den dagen!
Jo den var både kul och trist!
Efter skolan drog jag ju till köpis med Sigrid och hade tänkt shoppa men blev så besviken när min lön inte hade kommit så kunde inte köpa något. Sen åkte vi hem till mig för lite fix och outfits, därefter drog vi vidare till stan med Albin (Sigrids kille). Jag blev bland annat dissad så fick gå på bio ensam med kärleks paret, haha. Så vi kollade på the dictator, den var jätte kul, dog lite av skratt då och då.
Sen när jag kom hem var jag väldigt trött, somnade i syrrans rum.



Bjuder syrran på fika!

Tar en paus från affärerna och tar en fika med lille syrran!


Wish

Hej åh äntligen ska bara mamma och jag åka till köpis. Idag ska jag speciellt leta efter skolavslutnings kläder å skor. Sen ska jag även köpa en present till mamma eftersom det är morsdag imorgon. :)


sommarlovs planer!

hej alla lovers and haters!

tänkte bjuda på ett smak-prov av hur min fantastiska sommar kommer se ut!
jag slutar ju skolan den 13 juni och på kvällen då ska jag på stolt och nykter med dom bästa tjejerna. Sen så den kommande veckan ska jag bara ha kul med vännerna och självklart ska jag sola.
sen den 19 juni komer sommarens final för då åker man till tyskland och kommer även besöka frankrike också.  :D och när jag kommer hem sen kommer jag hem med en helt ny CLOSET!
sen dagarna som är kvar av sommaren ska jag till stockholm, va med kompisar och familjen! ;)

frukost

Frukosten imorse var hur god som helst, det blev: banan youghurt, saftsoppa, bröd med ost och papprika, jucie och jordgubbar.

I don't know what i would do, if you left me. So please don't go away!

Nu har man slutat för idag och ska nu träffa Sigrid på köpis och sen ikväll ska vi två och två till gå på bio! :)

Första skoldagen med shorts idag också. Äntligen sommar, detta kommer bli den bästa sommaren på länge :D


Hej hade det jätte bra och kul med Sigrid idag. Men imorgon hoppas jag det blir ännu bättre, allt! 😃


Olearys

Hej drar med pappa till stan och käkar! Sen så drar jag till Hagström och träffar Sigrid och då ska vi dra på fotbollsmatch! :)


Då var orienteringen avklarad!

Hej nu sitter man och väntar på bussen som ska ta mig hem. Det är ju så underbart fint väder så när jag kommer hem ska jag gå och köpa is glass och sen ska jag ligga ute i solen! :D


Sammanfattning!

Hej, fick lite tid över nu på morgonen så tänkte berätta lite om dagen. Jo nu ska jag strax dra till skolan och idag äre orgenterings dag så ska va i skogen hela dagen -.- Men får sluta när man e klar så det är ett +.
Sen drar jag till stan med pappa ikväll och då ska vi gå ut och äta på resturang, det blir fan jätte gott! 
Ha en bra dag allihopa!
 

Glass, Ice cream, Helado, Eis, Crème glacée!

Softar med en sådan ↓↓↓

skol vs. hem outfit


vs.


In the sunshine

Jodå snart är det min tur att bli lite brun:)


Stan

Hej drar in till stan och träffar syrran och då drar vi åh solar lite man måste ju få lite färg till skolavslutningen nu ;)
Medans bjuder jag en bild på Lilian och William, vad tror ni att ni är?


snabbis

Hejsan, var ju ute på lite äventyr jo åkte en snabbis till köpis och var på jakt efter ett USB-MINNE och passade även på att köpa en bikini på gina när jag ändå var där. Fast köpte bara överdelen för på fredag ska jag shoppa mer och tänker köpa underdelen då istället hade jag tänkt.


why girls falls for badboys!

Den stora frågan många har, varför faller tjejer för badboys?
jag tänker berätta hur jag tänker och om ni tycker annat kan ni skriva er åsikt i en kommentar!

Badboys för mig är:
* Han har stil och klass
* Han är mystisk   
* Han är självsäker
* Han vågar ta för sig 
* Han är självmedveten, han vet vad han vill, han vet vad han är  
* Han är inte förutsägbar
* Han har attityd
* Ofta väldigt hård utåt men har ibland ett mjukt hjärta
* Han är väldigt sexuell och bryr sig inte vad du skulle känna om han var otrogen

t.ex. så finns det en kille jag alltid tänker på när man hörr ordet badboy! självklart är det cam gigandet från kända serien the o.c. där han spelar volchok!

Ut på äventyr!


Dagens mode!


A

Hej sitter med Lilian på slöjden och försöker få A! :)


Snälla inte just nu!

Hej, åh sitter och knarkar hals tabletter nu fick jätte ont i halsen när jag kom hem så nu sitter jag här. Vill inte bli sjuk nu har så mycket planerat osv..
Aja, ska ge duschen en snabbvisit nu och sen ragga för muntlig presentation imorgon!


Då vare dags igen!

Skolavslutning vilket underbart ord! Haha idag så köpte jag biljett till stolt & nykter som är på skolavslutnings kvällen. Då ska jag gå med dom jag gick med på forever young fast med säkert fler..
Sen kom jag med tanke på skolavslutnings kläder, herregud jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig och det börjar dra ihop sig nu. Det är bara 23 dagar kvar! :D


Dress code for today!

Valde helt fel kläder idag, det rengnade ju imorse så jag trodde det skulle bli dåligt väder, så tog mjukis byxor och tjock tröja idag. Har aldrig gått med både mjuckis byxor och tjock tröja i skolan sammtidigt. Vissa i klassen trodde jag var sjuk eftersom dom inte är van att se mig i dom kläderna. Men imorse så var det bara så skönt att ta på sig det.


Btw

Hello, har nyss kommit hem från skolan, jätte jobbiga lektioner idag men jag antar att alla måndagar är jobbiga. Men om man räknar bort all skolarbete så hade jag en bra skoldag.
Nu så ska jag strax plugga lite, jag tycker det är jobbiga sista dagar nu innan sommarlovet för man har jätte mycket in lämnings uppgifter ( uppsatser, labb rapporter ) dör och allt ska gå snabbt snabbt enligt mina mentorer, They make me crazy!
Hoppas ni haft en bra dag! :)

Sen provade jag göra en såndär aLIKE och blev lik henne, inte för man klagar!


söndag

Hej, nu på kvällskvisten har/händer mycket. Jo fick jätte go efterrätt idag, det hette typ toskapäron med mandeltäcke och grädde till, det var jättegott.
Så nu ska man plugga lite snabbt medans jag smälter maten sen så ska mamma och jag ut och därefter blir det big brother, vem tror ni åker ut ikväll nu när alla är nominerad? Jag har ingen aning, jag tror det kommer bli väldigt jämnt mellan några. Jag hoppas däremot inte Annica, Camilla, Lars eller Marcelo åker ut ikväll. :)


Dålig uppdatering!

Hej, jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera igår och framför allt idag, så här får ni en feedback.
igår gick jag på forever young med hanna och alva men när vi väl kom dit träffade vi andra bekanta och då var vi med dom också. Så vi blev en hel del, jag, Alva, Hanna, Ania, Johanna, Fanny, Carro, Julia, Victoria och Sigrid.
Iallafall jag hade jätte kul med dom, j*vlar vad vi skratta alltså, jag behövde verkligen en sån kväll med underbara människor. Vi kommer självklart göra om det, det var iallfall synd att vi inte tog nå bilder nästan fick en bild på några men bilden var ganska mörk eftersom det var mörkt ute då.

Sen på kvällen när vi skulle hem så sov jag över hos Hanna, men vi var ganska trötta och hade ont i huvudet så vi somnade runt 3.
Idag vaknade jag upp hos Hanna och då fick vi brunch till frukost Hannas föräldrar e fett snälla det var alltså jätte gott. Sen låg vi och slappa framför tvn och efter det har jag varit och jobba. :)

Igårdagen var otroligt lyckad! 

Klar!

Då va man klar, nu ska snart Hanna och jag dra till Alva! :)


Partyyyy

Som rubriken lyder ikväll ska man partya med Hanna och Alva det kommer bli toppen vi ska alltså på Forever Young! Nu ska jag slappa ett tag till sen blir det dusch och fix! :) det kommer bli en jätte bra kväll!
sen bjuder jag än bild på Alva.


Sötaste lille syrran!


Vilken tycker du?


Dagens Utstyrsel!


finally cleaned

Hej har städat rummet sen efter lunch och nu är det äntligen klart efter att ha städat, dammsugit och dammat!

Ikväll kommer Hanna hit, och vi kommer väl ha fredags mys ( kolla på film, snacka eller något ) annars så ska jag käka pizza ikväll fett gott! :)


Planerar!


Jag säger o a silfverberg, jag säger o a silfverberg, jag sa: o a silfverberg, jag säger o a silfverberg!

Dags för hockey vm Sverige - Tjecken! Just nu står det 1-1 men det har bara gått 15 minuter av hela matchen.
Silfverberg; brynäs, gävlestads, Sveriges stjärna. Vi älskar dig!


dagens stil!


bye

Hej, nu drar man till mormor med familjen och käkar go mat! Det blir riktigt mysigt det!


Lång helg!

Hejsan, jadå börjar lång helgen, ledig idag, imorgon, lördag och söndag! Inte så fel eller.
Idag har jag inte gjort några planer än men ska väl hitta på något! :)


Snyggare får man leta efter!

Hej vackra skor, vill ha er... :)


Yummi


Det är dags för lill-lördags mys!

Hej! Jag sitter och kollar på 90210 nu. Sen ska jag fika med syrran kladd kaka och vaniljvisp! :)

 


Golfan!

Hejhej! Medans alla skolkade sista lektionen och slutade 3 så går bara Jennifer & Linnea på golf profilen och slutar en timme efter... -.-


Hiss & Diss!

image description
Jag hissar:
Träning, för man blir osugen på sötsaker och det är bra för kroppen.
Smoothie, för det är jätte gott och nyttigt, speciellt nu när det börjar närma sig sommaren.
Mange makers ''drick den'', alla tyckte den var dålig men jag tyckte en var bra.
Underbara vänner, Hanna, Lilian, Linnea, Alva, bäst ni!
image description
Jag dissar: Vet inte riktigt.
Dåligt väder, det går lite upp och ner här iallafall, vill ha sol.
Tidiga morgonar, vill sova ut längre på morgonen så (försover mig) hehe.


Working out as hell!


18:03

Hej, jätte trött är jag! Haft 7 lektioner idag så ska vila ett tag till nu sen träna lite. Annars har väl dagen rullat på bra! :)


2 cool 4 school

Hallå där, ska snart gå till bussen tog en senare buss idag på grund av att jag inte hade koll på klockan och helt plötsligt var den jätte mycket så lärde ta nästa... Men det är inte helt fel att va hemma extra 30 min ;)


Veckans Hottie!

Veckans snygging: Eric Barrett Winter känd som modell och skådespelare han har varit med i filmen the ugly truth där han har rollen som snygge doktorn Colin!

Todays Look!


Todays Style!


Hare bra ja!

Hamilton, läxer, risifrutti XL & wermland forever!


Frist day...

Hej, första dagen på veckan är alltid så tråkig, sitter just nu på sista lektionen och har no -.-
När jag kommer hem måste jag göra två läxor ( spanska & no) sen ska jag väl sova lite kanske eftersom mitt öga har börjat ryka igen pågrund av sömn brist.

Iallafall hare bra, bloggar mer när jag kommer hem!

Dagens outfit!

Bättre sent än aldrig, här får ni dagens klädsel! :)


igårdagen!

Jag var ju och fira hanna tillsammans med alva, moa och julia! Jag hade jätte kul och vi åt gott också vi fick först bål och snacks sen blev det grillspett och sallad mm.. sen glass, grädde, chips, godis.. jätte gott! vi kollade även på film och det var skräckfilmer.. Jag hade det jätte bra, det blev helt awesome, tack brudar! Jag tog även lite bilder som ni får se där ↓↓↓ 


image descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage description

Solen ;)

Hej det har varit jätte bra väder idag så ikväll ska vi grilla och nu ska jag dra till pappa och snacka om semestern och sånt! Perfekt :)


Fel?

Fel? Med en banan, hallon och blåbär smoothie såhär på morgonen. Tur att jag har gjort en sån då!
Igår hade jag jätte kul så kommer berätta mer om kvällen i ett annat inlägg! :)


Drar nu!


Party kväll!

Jadå drar man snart, hoppas på en toppen kväll med brudarna!

Målat naglarna!

Hej, har nyss fixat naglarna lite slarv, men det blev i ljus glitter rosa!


frukost time!

hej, sitter och käkar frukost, idag blev det vanilj yoghurt och jordnötter. Sen ska jag fixa mig och allt de där. Kvällen kommer bli toppen iallafall, hoppas jag!
''fel att få sån frukost någon gång!'' ↓↓↓

You know that i love you so, i love you enough to let you go.

Nu kör jag på en liten film maraton och taggar för imorgon dagens festligheter! :)


Mys!

Kan det bli bättre än detta!
Jordnötter, Loka och Hamilton! :)

 


Dagens outfit!


Ny kost

Hej har köpt lite mat varor till mig! Bästa dieten ever har redan märkt resultat! :D


Finally Friday!

Hej sitter och väntar på bussen. Har varit ett tag på köpis och köpt present till Hanna. Nu ska jag hem sen ska jag va med Hanna ikväll. :)
(har inga bilder på lager så får bli en använd)


Drick den!

Mange makers!

  • Gillar du mange makers?
  • Tycker du mange makers är snygga?
  • Tycker du mange makers låtar är bra?

Isåfall kolla in deras nya låt → http://www.youtube.com/watch?v=ybYqfqHZQ0w


Dagens stil!


Pass

Hej har varit och fixat pass till mig nyss, till sommaren! :D
Ja, jag kan ju inte säga att jag blev bra överhuvudtaget! Haha fy vad ful jag blev alltså!

Jag har inga bilder just nu så bjuder på bilder på fina Alva!


Veckans hottie!

Veckans snygging: Justin Deeley känd som modell och skådespelare, han har en roll i serien 90210 där han spelar den snygge Austin!

(inte bästa kvalite på bilderna kanske)


Sleeping here alone!

Hemma idag! :(
Åh jag har riktigt ont i magen alltså! Vill typ dö just nu, jävla mage.


LCHF! diet

Hej, på er! Ni som inte vet så har jag börjat gått på LCHF som står för LOW CARB HIGH FAT! iallfall jag äter bara fett och protein (inte alls nå kolhydrater) ska följa det här typ till skolavslutningen nuja! Åh så hoppas jag på att gå ner något kg också!
Som tur är jag inte ensam heller utan min kompis Linnea går på det också, det gör så att det blir enklare att glöma godiset och det.

watching

Nu ska jag kolla på the secret life of the american teenagers! Det är en jättebra serie, kolla för dig själv http://www.youtube.com/watch?v=XmfgbXcIsYM  :)


Dagens Fashion!


God dag! :)

Hej slutade för 5 minuter sen, kul! Nu ska jag hem och vila lite och blogga lite till...


Stressad!

Hej, jag känner mig lite stressad av skolan har så mycket och det känns som man inte gör något annat än är i skolan eller pluggar.. Jag hinner typ inte med mig själv, kompisar, familj eller plugg.
Som tur är det inte så många dagar kvar till sommarlov! :)

Nu blir det lite big brother mys! :)


Tränar! :)


peace

gud vad ont jag har i huvudet hörrni. Sitter och gör det tränings och kost schema till mig nu och efter det ska jag träna lite och sen plugga matte inför matteprovet som är imorgon!


Hare bra jag!

Ligger och har det bra jag som ni kanske ser. :) AWESOME!


Dagen

Hej, jag har inte haft någon bra dag. Jag har gått och haft ont i huvudet hela dagen. Men jag gick inte hem eftersom sista lektionen idag var som viktigaste. Så nu är jag helt slut.. Jag har inte heller kommit hem utan sitter och väntar på Sveriges segaste buss, tyvärr!


Hår mascara!

Hej, som jag har märkt och säkert ni med så färgar många blondiner topparna rosa! Men om man vill ha rosa toppar eller någon annan färg, så finns hår mascara då man drar en mascara borste på topparna så färgas dom. Sen så kan man tvätta bort det sen!
Det finns på kicks och dom ser ut såhär!
Om ni vill prova så ser resultatet ut såhär!


Solen är perfekt idag!

Hejsan alla sol strålar! Det är underbart fint väder ute. Idag blir det grillning till middag, väldigt passande. sen ska jag kolla på big brother ikväll, jag hoppas äckel Jennifer åker ut!
Jag hoppas ni haft en underbar helg!
(utan smink på bilden)


Godmorgon

Hej, jag hade det jättebra och kul hos Hanna igår, vi prata, skratta och kollade på tv!
Sen när jag kom hem igår så kollade jag på wermland forever! Det är jättebra, om ni har eller kollar på the hills så är det exakt så fast i Sverige! Jag tycker det är väldigt bra.

Nu ska jag åka och jobba. Ha det bra!


Det måste vara på liv & död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt!

Hejsan, nu ska jag bara käka lite sen drar jag till Hanna. 
Ha en underbar lördag, people! 


Kvällens Style!


Power walk

Tar en PW i regnet, hehe! Sen ska man duscha och fixa sig sen bär jag av till Hanna! :)


Lördag

Hej, har bara legat i sängen hela morgonen, jätte skönt.
Idag ska jag kanske va med Hanna på kvällen, det blir kul de.
Annars så ska jag snart ta en power walk och sen duscha åh fixa mig. :)


40 days left

Hej, idag är det bara 40 dagar kvar av skola tills sommarlovet startar, gud vad jag längtar. Jag hoppas dom hära 40 dagarna kommer gå så fort... är ju lite desperat efter sommar nuja! :)
Annars så gick skolan snabbt, gick ju och shoppade efter skolan åh. Nu har jag bara legat i sängen sen dess, har ju kollat på denna insedet från torsdagens big brother jo då jennifer och marcelo kysstes 1000 gånger medans annica vet inget... Så har ju min dag hittils sett ut!


New freshly in!




Dagens utrustning!


Chilling bah

Sitter i skolan och halv sover. Det ända bra idag är att man slutar tidigt, ska köpa efter längtade jeans och att det är fredag! :)


Såhär blir min SOMMAR

hej, nu är allt klart och bestämt åker till tyskland typ den 20 juni och är där i 6 veckor fatta skönt och kul. Jag är fett taggad :) Pappa har fixat boende, mat och fick pengar till mig för sex veckor as taggad. vi fan ha sommar nu!
iallafall åker den 20 juni - 29 juli! :D sen har jag sammanlagt 1 månad sommarlov här hemma då blire shopping tur till stockholm och grönan sen va med alla underbara kompisar.
Detta blir min sommar! :)
(tyskland Berlin på bilden <3)


PIGG

Haha sov typ en timme lovely. Nu orkar jag inte ta en power walk heller. Så istället ska jag städa mitt rum lite, innan mamma kommer hem så hon blir glad! :)
Imorgon slutar man tidigt i skolan sen så ska jag dra till köpis och köpa jeans och kanske nå mer... :)


PN before PW

Tar och sover typ en halv timme innan man ska ut på en power walk! :)


Dagens Klädsel


My style

Hej! Sitter och väntar på buss igen.. Slutade precis! :D


Made my day!

Fett söta ni är, kärleks paret :*



Dagens utstyrsel


With Agnes

Väntade på bussen tsm med Agnes
min älskade barndomsvän. Så snygga vi är:*


Me and my homie!

Väntar på bussen, har ju varit i skolan hela dagen. Ni får nöja er med denna bild tills jag kommer hem! ;)


Fint fint...

Åhhh varför har jag en sån här hud som ska bli röd istället för brun alla i min familj har jätte lätt för att bli brun och så... Det tar typ hundra år för mig att bli brun, för jag blir bara röd och här kommer dagens resultat och bevis!


Lite bilder från igår!

Här komer några bilder från sista april.
jag vet att ni skulle få bild på maträtterna också men glömde ta på varmrätten så ni får på för och efterätten.
Förrätt                                                                  Efter rätt
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage description

1111

Detta blir mitt 1111 inlägg! :)


hej, blev en tomat istället för en pepparkaka

Hej, som rubriken lyder. Blev jätte röd på armarna, bröstet och låren like always. Ja efter lite mer en 2 timmars solning så tar jag och mitt fläsk en springtur i hettan. Hoppas ni får en fin bikini rand!
Fy vad jag älskar detta väder :*

relaxing for a while

Ska njuter av solen ett tag och försöka inte bli röd! :D

 


RSS 2.0