Sugen på att göra två helt olika saker just nu!

Fett sugen på att åka och shoppa och köpa massa.. Men det blir inte av tills jag har hittat ett nytt jobb, och har en månad på mig.

Sen så är jag så himla taggad när det gäller dansen. Vill dans nu idag, har sån känsla vill bara dansa just nu!


Om jag ska beskriva denna skoldag så kan jag bara säga bläää!

Aa jätte kul dag, not! Som ni nog märkte har det regnat hela dan typ och dö tvingar våra mentorer ut oss i spåret på tipsrunda. Så aa de var ju inte så trevligt, så både jag och Lilian säger fuck u till denna dag!:(


Med detta inlägg säger jag godnatt!

NATTI


Anmälning - check!

Hallå där! Åh blev jätte glad nu, för mamma har nu anmält mig till dans, DISCO ser verkligen fram emot det!
Så på måndag väntas första passet! As taggad har ju verkligen sett fram emot detta i minst ett år nu. :)


Träning

Ja som sagt är typ helt slut över detta pass också. Så ska snart hoppa in i duschen. ✌


Bad update

Har varit i skolan idag också och vi gjorde inget speciellt. Men när jag kom hem så blev det ju tårta och sånt eftersom min syrra fyller 17 år idag. Sen så har jag varit på handbolls träning och idag körde jag konditions testet, jag sprang spåret på 14,11 vilket i mitt fall är jätte bra.


Bär av till skolan nu


Tips!

Hej hej! Tänkte ta och komma med lite random tips.
 
Body Butter, moringa!
Ja body butter luktar jätte gott och finns i olika lukter. Jag själv tycker om vanilj som ni ser på bilden. Det här är ju en hudkräm som gör hyn jätte mjuk, len och du behöver inte oroa dig över torr hy. Den tar inte heller slut så snabbt heller, men jag rekomenderar verkligen dom här hudkrämerna, jag kommer verkligen köpa flera! Om ni e sugen så finns dom som sagt i jätte många olika smaker på Body shop!
Badbomb!
Åh badbomber älskar jag för när man lägger dom i vattnet så äre fett coolt svårt att beskriva, men iallafall vattnet blir samma färg som på bomben. Bomben luktar jätte gott den åh. Sen när man badat klart så får man len hy och lukten från bomben sitter i ganska länge vilket gör att hela du luktar gott. Man känner sig väldigt fräch efter. Du hittar även den på Body shop!
Aloe vera!
Aloe vera är en ny dryck som typ alla snackar om iallafall i min stad. Den är ny och jag vill verkligen prova den, jag är faktiskt ganska nyfiken på hur den smakar. Den är iallafall intressant och eftersom den drycken bara blir mer och mer populär här i gävle så ska jag ge den en chans nån dag. Den hittar man på Mat affärer och jag har även sett den på fika ställen!
Ralph Lauren
Ralph Lauren parfymen luktar otroligt gott och när man sprutat på sig så håller doften ganska så länge. Den är just nu väldigt populär bland tjejer men även för killar fast en annan sort. Jag har faktiskt hört att den ligger 1:a på topplistan för bästa parfym. Jag har även känt lukten och just nu står den parfymen på önskelistan, vill verkligen ha den där. Så rekomenderar den så om ni e sugen så finns den på Kicks och andra god luktande affärer!

Olika frisyrer!

Hår modell: Jag!
Frisör och fotograf: Lilian!
 

Nog med detta!

Hej! Nu när skolan är igång igen så känns det som det är dags att börja blogga på riktigt igen. Alltså mer inlägg, åh ska även höra med Lilian om hon kan hjälpa mig byta header vilket jag tycker verkligen är dags för! Så håll utskick nu jävlar börjas de igen. :D


Inga ord kan förklara hur stark vår vänskap är!

Detta la min bästavän Alva upp i sin blogg (bilden), så tänkte visa er vilken fantastisk vän jag har. Som ni kanske vet umgås jag jätte mycket med henne och har skrivit om henne ganska mycket här i bloggen dom senaste dagarna. Men hon gör verkligen mina dagar och vi har jämt så sjukt kul, vi har typ jätte bra humor. Det finns ingen som Alva och jag är så himla glad att vi hittade varandra och att vi klickade så här bra, för dig vill jag verkligen inte förlora!


In tha school!

Fett ont överallt på kroppen idag men är ej förvånad men det va jobbigt att va i skolan med den där smärtan..
Aja fett G dag, idag gjorde även mina mentorer ett bra val jo dom bestämde platser till oss i klass rummet ( fett lågstadiet ) men iallafall jag har saknat 3 personer i klassen och guess what dom satte alltså mig, Lilian, William och Linnea i samma bord hur awesome kommer inte dessa dagar bli då! Me like.
Aa detta inlägg blev ju fett ointressant men!


Sammanfattning

Hej jag är död efter hela denna dag, först gå upp tidigt och fara till skolan. Sen till mormor och hjälpa henne med lite grejer men det var jobbigare än vad jag trodde så fick jätte ont i ryggen, för er som inte vet har jag dåligt hållning. Åh sen därefter drog jag på handbolls träning som helt och hållet blev mitt livs pass, herregud vad jag fick slita.
Har aldrig blivit pressad så där hårt som idag men hade (ny tränare)!
Jag har gjort 160 armhävningar 85 situps, skått-käran fram och baklänges, ben böjd, knä böjd, bryggan, rygg-lyft, 90 grader, löpning! Det va jobbigare än vad det låter..!
Och om man tappade räkningen t.ex när man gjorde armhävningarna så lärde man börja om på noll.. Snacka om att man lärde fokusera men det är ändå bra om man har en såndär tränare om man vill ta sig nån vart med sporten. Aa och man lärde gö om övningen om man inte gjorde den exakt som det skulle va. I'm ganska dead! Fatta träningsvärk imorgon. Det går inte att förklara med ord hur ont jag har och hade, där det gör mest ont nu är ryggen, bröstet, armarna/handlederna och låren!

Men nu kommer jag snart somna fett trött. Godnatt!


Outfit for the day!

Linne - Hollister
Byxor - H&M


Snygg idag ja!!

Hej! Jani nu har även jag klarat av första skoldagen, fast är typ död nu. Fick ju ingen sömn inatt, utan har varit vaken på tre timmars sömn hela dagen..
Iallafall efter skolan drog jag och Alva till henne och sen vidare till köpis, men hade inga pengar och var fett trött så jag tyckte det inte va nå vidare kul. Så åkte hem ganska tidigt, men på onsdag ska Alva och jag åka oh fika vilket kommer bli mycket trevligt! ;)
Aa nu ska jag snart dra mot mormor för att fixa lite saker åt henne åh tjäna 100 kr för de, men de jag ska gö är liksom inte värt nå, hehe! Men vem klagar?
Sen så äre träning ikväll, handboll, eller mer kondition, vilket jag ligger efter i för jag har missat tre träningar i rad.. Men jag hoppas det kommer gå bra ändå.
Sen så snacka jag med daddi idag och han uppdaterade hur det gick med handbollskorna som vi ska beställa för mycke $ haha. INTe KlAgAr MAn!!!


Usch!!!

De där ser skoj ut va? 👋


Sista dagen på sommarlovet!

Hej dagen har varit helt underbar, precis såhär vela jag sluta mitt sommarlov. Iallafall va på tjejmiddag hos Johanna idag åh vi hade sjukt kul, haha. Vi va Johanna, jag, Alva, Aina och Wilma. De var jätte trevligt osv..
Jag kastar in lite bilder på oss också! ;)


Näst sista dagen!

Idag händer det grejer sitter just nu och väntar på bussen som ska ta mig till Alva och sen ska vi va med Johanna. Vi kommer säkert dra till stan och ta en fika, för att prata och sånt där. Sommaren är ju snart slut så kan inte tänka mig nåt bättre avslut på sommarlovet än det här! Va med dom två bästa vännerna man har, de låter inte så dumt de! :)


Otroliga dagar!

Asså kan inte sluta tänka på hur otroligt roliga dagar det här har varit. Fått så många minnen, men sommarlovet varar ju inte föralltid. Utan om tre dagar börjar skolan så jag försöker njuta extra noga dessa dagar som utestår. Har verkligen ingen lust att gå till skolan på måndag, för den här sommaren, redan från dag 1 har varit så otroligt bra. Jag har mått toppen och jag har hunnit gjort jätte mycket. Men även fast vädret inte har hunnit med sommaren så ger den oss sol dom här dagarna som är kvar, Sverige bjuder. Nej men det är kul att man får soliga dagar speciellt på slutet av sommaren då man vill ha den som mest.


SPA

Igår var lika fantastik som i onsdags, då hade jag och Alva nämligen en spa dag! Så när vi vaknade hos Alva igår så hade vi ingen aning om vad vi skulle gö sen så tänkte vi att vi kunna göra oss fina inför skolstart. Så vi hade det jätte skönt igår och de vi gjorde va bada i jacuzzin, basta, duscha och då hade vi i lite hårprodukter och body krämer, sen så tog vi hand om huden från topp till tå massa ansiktes krämer osv.. Sen så åt och drack vi gott också den där tjejen Alva hon kan allt hon.. Sen så pratade vi en hel del också det var jätte mysigt alltså. Dagen kunna inte blivit så mycket bättre.


3 fantastiska dagar!

Hej! Har tillbringat dom här tre dagarna med Alva. Åh vi har haft så sjukt kul och igår var nog bästa dagen på hela sommarlovet hela dagen va helt awesome.
Vi har gjort så himla mycket men kan berätta vad vi gjorde igår. Aa jag åkte till Alva vid 2 sen så solade vi i 3 timmar, verkligen pressade.. Så när jag kom hade Alva fixat drinkar, chips solstolar everything. Helt otrolig den tjejen. Iallafall sen så bestämde vi oss för ta ett dopp och då drog vi till nån strand och jag badade faktiskt den här gången. Duktig ja.
Sen vid halv 7 drog vi till Alva igen och då fråga alvas mamma om jag ville åka och äta med dom på restaurang, så jag gjorde det. Och gott vare!
Sen när vi kom tillbaka så gick Alva och jag till tempo och köpte läsk och godis som vi sedan åt upp till filmen the hunger games, den filmen va jättebra. Sen blev klockan lite väl mycket så jag sov över här.
Asså kan inte ens beskriva igår dagen men jag fick massa minnen och det var jätte bra väder också.


On they way

Hallå där ikväll väntas en asgrym kväll, hoppas jag! Alva är iallafall påväg hit nu. Och hon ska även sova över här!:)


Idag är det även bara 1 vecka kvar tills skolan börjar, Shit va fort sommar gått! Men det själva tråkiga är att det knappt varit nå fint väder så det har inte jämnt som en riktig sommar tyvärr! Men annars så har jag haft grymt kul bästa sommaren av dom alla. Det kommer bli så jobbigt att behöva gått upp tidigt om morgnarna igen.. :/


I Ain't Even Gonna Fight It!


Fredag och lördag!

Fredag och Lördag spenderades på sommaryran. Sammanlagt så var jag mest med Johanna där eftersom Alva sjöng under dom två hela dagarna där.. Så ja.. Jag kan inte säga riktigt va Johanna och jag gjorde där utan att gå runt och runt hahaha! Men det är så veckan typ sett ut! ;)


Torsdagen blev äventyrligt!✌

Aa vaknade upp hos Alva som sagt sen kom Hanna och va med oss sen bestämde vi oss för att dra in till Gävle och då joina Johanna oss vilket blev bara roligare!
Så inne i stan träffade vi på massa roliga.. Danne Manne Anthony Henrik Erik Julius och några till. Aa vi hade det kul och dom va jätte sociala och roliga! Åh så synd att man lärde känna Anthony så sent för han flyttade till Spanien igår, han var verkligen en stjärna alltså hur skön som helst.


Onsdag kväll!

Samma kväll som vi kom hem från Stockholm drog jag direkt till Alva för att sova där och för en riktigt trevlig kväll eftersom hon hade varit i Malmö i en vecka. Så vi hade as mycket att prata om. Saknat den tjejen ja!


Bilder från Stockholm!

Aa syrran och jag på grönan första dagen och en är ifrån andra dagen få vi va i Västerås! :)


In tha car on my way to the capital!

Då kör vi mot grönan!✌


Myser

Hallå där! Nu när jag kommit hem så har jag duschat och sen bara satt på mig mys kläder och legat och myst i soffan min. Jätte nice. Fast ska snart börja packa för imorgon bitti bär jag av mot huvudstaden STOCKHOLM<3 för att gå runt lite och gå på grönan! Toppen och sen ska jag övernatta där också #perfekt


It's the game that's make me happy!

Alltid lika kul att träffa laget och som vanligt stannade vi kvar efter träningen för lite prat och skvaller.. ✌ Bjuder på dessa två bilder på mina fina kill-klara brudar!


Kick some ass

Åh då vare dags igen, mot handbolls träningen! :D


Vem sa marschmallows?

Hallå där! Idag vaknade jag vid ett, ingen vidare bra natt sömn fick ja. Vaknade upp typ hela tiden.. Iallafall sen när jag gick till köket imorse för lite frulle så låg det jätte mycket marschmallows där. Så dagen börja ju inte så dåligt ändå..✌


Storasyster & jag!


Igår!

Igår var askul med johanna, oh vi gjorde det gamla vanliga. Kollade på film, pratade och självklart spana på snygga killar. Standard. Hann inte blogga igår då eftersom jag var borta hela dagen!


Fixat naglarna!

Hej! Jag har fixat mina egna naglar idag, åh det blev silvrigt eftersom det passar typ till allt. ;)


Promenad!

Tar en snabb promenad med Zlatan!


Handbollsskor...

Hallå! Jag är galet kär, jag är på jakt efter nya handbollsskor.. Har mycket olika anternativ speciellt med märket och modellen men jag vill ha kempa eller hummel skor. Har hittat två kempa skor i rosa och lila as snygga via internet så ska kanske beställa eller leta reda på dom i Stockholm eller nå! Kolla va snygga!!!! KÄR


One tree hill

Hej! Jag har märkt att när ens bästa vän är inte hemma gör man typ inget, känner så just nu. Värsta ensam. Sen så har man inge pengar heller så man kan inte gö nå. Så sitter just nu och kollar på One tree hill, det är min absoluta favorit serie från år tillbaka. :)


Med den här bilden säger jag godnatt med!


Film mys!

Hej sitter och kollar på film med Lilian, typ värsta sorgliga. Den heter soul surfer! :)


Stopp

Vi tog ett stopp på coffee house, (ovanligt) åh jag tog även min standard latte alltså vanilj-latte! Men vi ska väl snart dra hemåt men vem vet.. Det blev även jätte fint väder nu åh!


Rubrik!

Hej! Snart ska jag dra till stan med Lilian , vet inte vad vi kommer hitta på där men det blir säkert kul ändå. Saknat den tjejen ja så mycket. ;)


don't wake me up

Hej! har inte sovit så länge idag... Utan somnade igår vid 3-4 tiden och vakna 11, så jag är väldigt trött.
Vet inte riktigt vad som kommer hända idag men ska säkert va med någon. Mamma och syster är i stockholm idag det skulle inte va så fel om man fick följa med, men åker dit nästa vecka. Då blire hollister och grönan, lovely!  
 

Pank!!! NEW IN!

De va det! Hoppas ni tyckte det jag köpte va snyggt för det gjorde jag älskar kläderna!
Man kan ju säga att tyskland och frankrike levererade #awesome!
Btw köpte lite mera små saker som t.ex. smink och presenter till kompisar och familj, men tyvärr har/hann jag inte ta kort på de ;)

Outfit of the day!

Tröja - Bikbok
Shorts - Newyorker
Halsband - H&M

Det är aldrig för tidigt!

Hej! Som ni vet så skrev jag igår att jag skulle lägga ut kläderna från resan! Så håller för fullt på med att ta kort och sånt nu. Så lovar att ni får det ikväll. Aa men håller även på att planera nästa sommar resa vilket kommer kanske bli två resor tror ja! Vilket jag hoppas, jag kommer säkert åka till Tyskland som vanligt. Sen så pluggar jag ju spanska och jag har några vänner till familjen som bor där så det skulle inte va så fel om man fick åka ner dit en eller två veckor och utveckla språket. :) Har ingen bild just nu så ni får nöja er med en bild på alvas hund Ture så himla go! <3


Fika!

Efter promenaden ner till stan så bestämde vi oss för att ta en fika på vårt fikaplace vi är typ stam kunder där. Haha! Alltså coffee house by George.


Walking in tha Gävle

Efter att man varit på badhuset ett par antal timmar! Så håller man på att gå ner till stan, för att träffa mamma! :)


Bad dag!

Då drar man till fjärran höjder för att steka! :)


I'll miss you!


Fett dåligt av mig!

Hej jag vet att jag varit sämst på blogga men det glömmer vi nu. Jag har varit så upptagen sen jag kom hem från Tyskland att jag har helt glömt att visat min stor shopping! Jag shoppade ganska mycket men var ju borta i tre veckor också. Så imorgon under dagen eller kvällen så får ni bilder på det jag köpte, köpte faktiskt ganska mycket och fina grejor! ;)


Första träningen - check

Hej! Då var första handbolls träningen för den här säsongen avklarad. Åh det känns mer och mer som det kommer bli en bra säsong och det som gör den bättre är att vi ska va med i sm i år. Jätte roligt och coolt alltså själva svenska mästerskapet det låter lovande. Nog om det! Sen jag kom hem har jag käkat och duschat, så sitter ny rakad och fräsch i en ny bäddad säng. Hur skönt som helst att bara få koppla av en stund. Fast ska nu kolla på det nya avsnittet av pretty little liars, ganska så bra serie rekommenderar den iallafall. :) Slänger in en mysig sommarbild som har jätte mycket minnen bakom sig! Vi var just då på skoltaket jag, Alva och Andreas fett G!


Forever young, i wannabe forever young!

Hallå där! Igår var jag med Alva och Andreas på kvällen och vi gjorde det gammal vanliga åka EPA kolla på film osv.. Det var ju även alvas sista dag här, åh vad jag kommer sakna den bruden alltså! Idag är en ny dag iallafall och idag kommer det inte hända så mycket på dagen utan mer mot kvällen så är det den första handbolls träningen, jag är jätte taggad! I år ska jag faktiskt satsa sten hårt på handbollen.. Värsta badass!


RSS 2.0