Livet är på topp!

Denna dag har varit riktigt bra haft det as kul och träffat mine friends! Har typ inte haft tid åt dom denna vecka men snart så.
Nu ska jag sova för imorgon ska jag spela sm...! :D sjukt nervös


Så nära!!!!

Åh jag kan inte fatta att denna helgen kan avgöra typ framtids planer och skit. Det är handboll jag tänker mest på dessa dagar.. Typ handbolls Gymnasie, SM, skol-SM & serien osv.. Är så nervös inför helgen då jag ska spela SM det kommer bli skit kul men ändå.. Jobbigt!


LCHF

Hej! För ett tag sen provade jag på dieten LCHF och höll den typ 5-7 dagar men det gav så snabbt resultat och man blev så mätt! Har funderat på om jag ska börja igen några dagar eftersom jag vet att det funkar på mig. Men isåfall blir det efter sm!


uppsats på g

hej sitter i en åtta idag för alla andra 9:or är i stockholm hihi. så ja denna dag så känns det som jag kommer inte få så mycket gjort. Nu ska jag skriva klart en uppsats iallafall och sedan gå och va i alvas klass awesome! :D

Tjäääääääna!

Denna dag kommer gå jätte segt.. Så himla skoltrött, men ska försöka klara av dagen åh ikväll är det träning och då kommer faktiskt tidningen dit och ska fotografera oss och skriva om oss eftersom vi ska vara med i sm i helgen! Så håll koll i tidningarna i veckan.


but i don't care what they say, i'm in love with you!


Save me plz

Hej! Just nu känner jag att jag bara kan packa ihop mitt rum och flytta! Det är för olika anledningar typ vädret, skolan, träningen mm.. Vill typ till en annan stad fast det är ju inte så långt kvar. Eftersom jag säkert kommer börja på ett gymnasie utanför Gävle.


She can fuck you good but I can fuck yaa betta!

Hej! Sitter just nu hos Alva och vi ska snart dra till köpis för att fika och shoppa lite åt Andreas som även ska joina oss. Kulkul! 
Annars har dagen ba sugit känns som jag inte gjort nåt på nån lektion idag men alla är ju skol trött på måndagar, så det är inte så förvånande. Hoppas ni får en trevlig kväll!
 
 

True shit

Asså jag tycker detta stämmer nu mera!!


Fuck monday's

Hej! Sitter i grupprummet och har tagit tag i lite skolarbeten! Duktig ja!
Nu har man nyss haft ala musica, och väntar på nästa lektion men jag är fett hungrig. Ibland är det jobbigt! DET ÄR INTE LÄTT NÄR DET ÄR SVÅRT & DET ÄR INTE SVÅRT NÄR DET ÄR LÄTT!


Det betyder något!


Kebab är Riktig mat de

Hej efter en snabb helg och mycket träning, så förtjänade jag en kebab mål tid som min käre fader köpte åt mig!
Fett är gott, SKA MAN LEVA GOTT SKA MAN KÄKA GOTT! Mitt motto! Haha.
Aja sen så har man kikat på Williams lista och solsidan också hos pappa.

Nu är man hemma duschad och klar för sängen skit skön känsla, bara att man har tränings värk i hela kroppen:( ska gå och fjäska för syrran så kanske man får lite massage. ✌


Beaten gör mig vild


Trött tröttare Jennifer

Åh är helt slut och sliten i kroppen. Denna helg har bara handlat om handboll! Även idag gick jag upp kl 9 och gick på handbolls träning i några timmar. Så är så himla trött men som tur får man sin belöning ikväll av pappa vilket är kebab, gött!
Nu blire slappa i soffan med syster och kolla på barn program!


Vi är en handbolls familj, alla vi spelar/spelat!

Hej! Sitter och kollar tillbaka på hur det var förr med handbollen och allt! Fy fan vad jag saknar den tiden. Åh kommer ihåg tredje året vi vann då radion inteljuvade mig som pappa fixade åh mormor satt och lyssnade, haha. Ni skulle bara veta stämningen! Såg massa artiklar jag klippt ut på laget i tidningar genom åren och sen bilden på pappa och mig när jag springer och hoppar upp i hans famn direkt efter signalen gått, då vi vann hela cupen. Den bilden är känslosam så den visas inte men kan stolt nog visa upp mina medaljer och mina tre pokaler fast pappa har den största! Och ni som inte vet var min pappa min handbolls tränare.

Dom tre medaljerna jag håller upp, är dom med mest minnen bakom!


Match dag!

Hej! Har typ varit i Bollnäs hela dagen och har såklart spelat handboll och på dessa matcher stod jag i mål vilket jag inte gjort på 3 år. Det var skit kul även fast vi förlora första matchen men vi slarva lite i slutet åh förlora med 1-2 bollar. jag tyckte jag gjorde bra ifrån mig i första halvlek då jag spelade iallafall!
Andra matchen vann vi, as kul, stod i mål andra matchen också och då höll jag nollan! Känns som dom gamla tiderna kommer tillbaka då man verkligen hade talang i målet. Så detta va en riktig comeback!


Ägg utmaningen

Här ser ni Maja, Alva och Aina! Dom sväljde dock inte allt men Alva var nära! Och Maja som va värsta badass åh gjorde allt! Haha! Äckliga kompisar! :*


Last friday night

Igår hade jag sjukt kul med mina bästavänner Maja, Alva, Johanna och Aina! Bästa fredagskvällen på länge älskar dom brudarna ja! Haha som ni såg på videon nedanför så kanske ni märkte att vi hade kul haha ja det va inte bara de där utan vi drack råa ägg också usch. Kommer video på de också Haha!

Gårdagen kan jag bara beskriva med 5 ord: underbart fantastiskt otroligt fucking kul! :) hoppas er fredag va lika grym :*


Kanel utmaning

Mina vänner är galna som äter en matsked kanel! Haha och det roligaste är när Maja sätter på kranen över huvudet!
Det är Maja och Johanna på videon, haha!


Förlåt för förra Inlägget!

Aa det här inlägget under skulle ha publicerats vid halv 6 ungefär men det gick inte så bra som ni märkte men uppdaterar snart mer om kvällen om jag orkar för är väldigt trött..


Ska leka, plugga och kolla lite!

Hej har en del att sysselsätta mig i, i ungefär 1 - 2 timmar. Måste skriva klart uppsatsen och skicka den, sen ska jag kolla lite på premiär starter av tv-serier (the vampire diaries) och sen hade jag tänkt leka lite med ögonskuggor om jag hinner!


Oklarade Planer!

Jag sitter på so:n och gör typ inget spelar ett spel på datorn! Ikväll har jag lite saker att välja mellan med vi får se hur det blir!


I think you know!

Hejsan! Idag är det torsdag och jag tror ni vet vad det innebär.. Om inte, en hel del träning! Sitter just nu på bussen hem då jag ska byta om och packa osv.. Sen drar jag på dans disco och tar sen bussen hemåt igen och går på handbollsträning direkt och sen hem. Detta kommer ju ta några timmar så hör av mig ikväll, då jag kommer behöva skriva en svenska uppsats..
Btw så gick det as bra på spanska "provet" idag :D


Back to talk about my future!

Hej! Vill bara försäkra er att det kommer skrivas en hel del om gymnasiet här dom kommande månaderna! För det är ett väldigt stort beslut som kommer påverka min framtid. Och jag vet inte alls vad jag ska välja måste först kolla alla mina möjligheter och sedan välja det som känns bäst!
Några alternativ jag redan tänker på är:
- stylist, mode, hår, naglar, hud, SMINK!
- ekonomi, advokat, eget företag, butik, PENGAR!
- psykolog, verkar spännande och jag är inte blyg utan bra på att prata "om problem" bland annat.
- estetiska, fotografering, tv, film!

Detta är det jag kollar lite extra på även två andra saker som: ingenjör och att göra ett utbytes år i USA och gå High school ett år!


Måste säga 2 saker!!!!

1. Så gjorde jag mitt första mål på FIFA idag. Fatta överlycklig jag blev, hade dock. Bara spelat FIFA en gång innan!

2. Idag på hantverks informationen så när varje gång själva läraren tanten skratta som pratade om programmet så lät om som en gris.. Haha orkade inte! Sjukt kul hon märkte typ det inte själv heller, asså hon gjorde ett riktigt nöff med näsan!


Gymnasie valet är sjukt jobbigt!

Har nyss kommit hem från öppet hus med en hel del information är dock inte nöjd så tror jag måste gå på några fler. Har iallafall funderat lite mer på borgarskolan, real gymnasiet, thorén och + gymnasiet! Ska även besöka Göransonska för att göra mamma och pappa glada!


Provar på video blogg!Å


Better than you

Hej! Sitter och tar ett stort glas varm oboy till gossip girl! Efter det ska jag nog åka på öppet hus med Lilian. Kika på lite Gymnasie skolor osv..


Live while we're young!


Hollister vecka!

Hej det är nu tisdag redan men jag breaking the law och bestämmer mig för att ha en Hollister vecka. Jag har 7 Hollister tröjer perfekt liksom! Så aa bara Hollister i en veckas tid nu. Haha :D


Jag har musiken i mig.. Nanananana!

Hej mina vänner, sitter och lyssnar på musik. Det har faktiskt kommit en hel del bra låtar på slutet nu, me like! ✌
Jag tror jag ska göra ett musik tips inlägg sen då ni får lyssna på dom låtarna jag tycker är bäst just nu. Och om ni undrar så lyssnar jag mest på musik stilen: house.

Sen så bjuder jag på lite bilder från olika dagar i förra veckan! :*


Hemma idag åh för en anledning!

Ja det är så att när jag nyss vaknat och reser mig direkt så burkar det bli att mina ögon slocknar och jag svimmar. Det va längesen det hände nu så det kändes som det va bäst att jag stanna hemma.
Men eftersom serie premiären börjar i helgen och sm börjar nästa helg så känner jag att jag inte har råd att missa nån träning så ska träna ikväll. :D


I'm at daddy!

Hej! Jag håller på att inreda pappas lägenhet just nu typ fixa hans säng soffa tv dator hylla tavlor bord allt! Minst men inte sist allt är nytt så jag är helt till mig, och är fett avundsjuk, längtar tills jag flyttar hemifrån och får inreda min lägenhet!


Drar hem från skolan!

Hejhopp! Nu drar jag hem från skolan är hängig och mår inte så bra! Så pappa kommer snart och hämtar mig! ;)


The last lesson!

Hej! Nu återstår hemkunskap sen ska man skynda sig hem och packa för ett övernattning.. Hänger with my bro✌


Fredag mina vänner!

Hej! Idag tror jag att jag kommer blogga en hel del för kvällen. Kommer säkert suga eftersom man ska på nåt läger med massa konstiga människor..
Aja som tur har man bästa Alva man kan umgås med, bästa bästavännen är hon. Aja så vi ska övernatta och sånt ikväll.


Men aa just nu är man i skolan och ska ha engelska nu ciao!


Bad news

Jag är verkligen jätte trött men jag har en hel del att göra. Men vart tog själva lusten vägen.
Har iallafall tränat mycket idag, jag har haft tre träningar. Handboll, dans, handboll. Aa på dansen när jag skulle göra en hög kick så sträckte jag ryggen, det gjorde inte så ont nu. Men märker av smärtan nu när jag går..


Seg dag!

Hej! Det känns som inget händer i mitt liv, asså jag gör typ dom sakerna jag gör hela tiden alltså träna va med vänner skola. Har ju inget riktigt intressant att skriva om tyvärr. Men jag är trött på att göra pauser med bloggandet för er.:(


Handboll nu jaow!

Hej! Nu ska jag alldeles strax dra på träning. Idag ska jag ge allt, fett taggad. ✌


Spanska!

Hej! Sitter på spanskan och gör inget skönt de. Efter de har jag två lektioner till sen slutar jag. Då blire hem och sen nästan direkt träning, handboll. Då ska jag prova overaller inför sm som ska beställas! Har även haft konditions test idag.. Vilket kan ta sig själv!


Idag har varit dyrbar!

Hej! Idag har jag haft en underbar dag efter skolan den har såklart spenderats med mina två bästavänner. Vi åkte till stan efter skolan och fikade på wayne's coffee där vi satt ett ganska långt tag och bara pratade. Det var så sjukt mysigt och vi har redan planerat lite inför helgen, som kommer bli minnesvärt!


Sista lektionen!

Hej sitter och pluggar lite om HIV & aids! Intressanta saker de där, medans jag skriver så lyssnar jag även på favo låten! Men slutar om 10 min yey! :D


Fuck monday's

Ja då vare måndag en ny vecka och däremot ny månad. Iallafall idag kommer inte så mycket hända skola och sen ska jag vara med Alva! :)


RSS 2.0