åhh vad stark jag e...

hej, skolan har varit helt bra idag :) jag har inga kommentarer. efter skolan gick man hem och va bara mej. sen drog  jag till ida oh sen drog vi till ip oh kollade på fotbollsträning men vi spendrea halva tiden i gymet m henke, simon o gullik. då passade man själv på att gyma lite sjäv. körde allt från arm/axel - knä/ben! körde väldigt mycket vikter och jag cyklade 5 km ;)

weah!





kanske inte dom perfekta bilderna.. :D

de alla inte visste

hej, nu ska jag ta oh läsa en stund innan jag lägger mig har hittat en bok. det roliga är att jag läser samma bok på engelska också ;) hehe
godnatt annars då!
imorgon äre chill dag i skolan!
- bild
- spanska 
- idrott
- hemkunskap! the school for tomorrow.

don't you dare!

hej, ska snart hoppa in i duschen men först tänkte jag berätta lite om dagen.
först var det ju skola slutade sent huhu då åkte man buss hem, när man kom hem såg man på the secret life.. oh tog ett träningspass framför tv (zumba) och nu väntar man på att schema/tiden på duschen ska bli min :D så tills dess ska jag spela plants vs. zombies (Y) haha.







you make me care so much

hej, hade en otrolig viktig/rolig dag med ida, :) vi har planerat mycket i framtiden så kommer komma.. så just wait. nu har man kommit hem och tagit ett hetttttttt bad fy vad skönt de var. jag har haft lock för ena örat hela dagen jätte drygt. :(
imorgon slutar man 5 över halv 4, jätte kul hmm näe. det kommer va jätte jobbigt men efter skolan kommer fixa det xD då blire ida tror jag om inte hennes pojkvän blir frisk så. jag har även hört att det blir sol imorgon yeah hoo.

jag älskar dej ida"! just the way you are <3



never let you go

har gått klart dagen i skolan, nu har ju lektionerna börjat åh..
nu har man suttit vid datan bara ska alldeles strax gå till ida sen drar vi på fotbollsträning :D

It's like when you got someone on your mind and you just can't let him go

fuck va helg-dagarna går fort just nu sitter man vid blogg, fb och spotify. och ska snart ringa ett viktigt/roligt samtal till hampe yoo. sen ska man sova eftersom de e skola imorgon. :)

put your heart in the air

det blev inge köpis men nu så sitter man oh kollar på bästa one tree hill på tv. snart blire hemgjord pizza (H)efter de blire duschen.

söndag!

hej, mtt rum ser as hemskt ut just nu så ska väl sätta igång oh clean it up, annars så skulle jag gärna vilja åka snabbt till köpis och köpa en kofta och en tröja som jag har hittat på H&M. men isf kanske jonna joinar med mig. :D

i would kill for lies!

nu sitter jag och jonna oh kollar på pretty little liars, sen blire nån film som handlar om presedentens dotter som går på tv vid 8 :) jag öskar man hade en båt och kunde åka ut med den ikväll det är så fint o härligt ute.

livet är så underbart just nu, med alla vänner och sånt. jag vill bara säga att jag har underbara vänner, jag vet inte vad jag skulle göra utan er. 
livet leker... over and out. 

kill for lies - ulrik munther

the season is just begining

hej, vaknade vid 10! nu har man klätt på sig osv.. sitter oh lyssnar på rihanna (Y) sen kanske det blir ida vi får se ;) jahar jätte lust att göra nå idag typ bio, köpis elle något och det är toppen väder.

tonight, give me everything tonight!

hellå! är hemma efter den sista dagen i skolan ''för veckan'' jag vet inte hur jag orkar är typ död i kroppen känner jag. tv4 var i skolan idag så kanske kommer med i tv ikväll :D mår iaf inte så bra så ska villa mycket idag! ja det bli inge inspark för mig.
ikväll ska man kolla på film o popcorn m syrran.
på måndag börjar vi gå efter schema huhu. men har en hel helg av planer imorgon blire nice m ... hemlig <3
hur vi slutar varje dag:
måndag: 15.30
tisdag: 15.35
onsdag: 15:00
torsdag: 15:35
fredag: 13:15
niceiga dagar slutar bara tidigt på fredagen! (Y)

skolfoto 9/9 !

skol- agendan

schema men man ser väl inte så bra!

mobba inte min handstil jag vet att den är muppig!





kan även säga två saker om höstlovet. ska åka oh kolla på rihanna i globen och hampus (skåningen) kommer hit.

torsdag!

hej, har laddat ner lite musik och sovit lite idag efter skolan. mår iaf bättre och har tadit en alvedon så ska snart sova för att bli änu bättre till imorgon!

det kanske blir lite mindre inlägg nu när skolan har börjat men jag ska försöka göra mitt bästa!


det är hopplöst, är sjuk!

hej, jag mår inte bra eller efter denna skoldagen med mitt humör! -.- jag är typ förskylld osv.. så ska ta en tupplur nu tillsammans med one tree hill. :)
lite kort info om skolan. vi fick skåpen idag ÖVERSKÅP så j*vla lycklig. sen så fick vi schema fy vad långa dagar slutar halv 4 tre dagar! huhu

seriöst så älskar jag vännerna i skolan! <3 ida, alfons o lilian! vi hänger ihop jaow.

omg, i'm really fast!

hej, har kommit hem från ida för 40 min sen ;) då åt jag middag sen snabbt in i duschen och en halv timme tog de här e man snabb elle? (Y)
hade en jätte mysig stund med ida synd bara att det gör ont när jag pratar och skrattar.. :(
nu blir sova är as trött efter denna dag.
godnatt alla kära! <3

ofc, bad things always!

hej, nu har jag fått jätte ont i halsen så sitter oh knarkar i mig halstabletter nu :( fy vad ont jag har. varför ska jag få ont i halsen just idag/nu för? huhu.
ska iaf göra mig redo för att gå till ida snart. ;)


fint fint!

hej, har nyss kommit hem från högbo. jaa det var väl helt ok dagen! jag badade i sjön tillomed ;D men har fått mycke myggbet -.-!
Tack för ett jätte stort blåmärke ante o simon! :( sen blev man ner puttad i vattnet 2 gånger av ante och en gång av alla! ;) haha kul vare iaf fall.
senare kanske det blir ida och då kommer vi väl troligt vis gå oh kolla på fotbollsträning! ;)


man ser det inte så bra än.. men det är lite uppsvulit just nu!

back to school!

hej, det var väldigt trevligt att va ledig igår men nu lär man tillbaka. hade iaf sovmorgon (Y) så nu har jag inte mycket kvar oh stå i så snart kommer ida o hennes mamma och hämtar upp mig så åker vi vidare till ''svartvikstuggan''eller vad de heter? :o aja där ska 8erna o 9erna på hyllan va idag nice nice! så bikini är ner packad! (H)

veckans hottie!

veckans snygging är: Trevor Donovan! <3


lite shopping från igår och idag!

Ett örhänge från glitter 30 kr

Ett par strumpbyxor/tights från H&M 80 kr

Det var det jag köpte igår!

En pippi tröja från gina för 300 kr

Och en plånbok på flanör för 280 kr

Ja, detta var de jag köpte.

handbollen!

jag vet inte riktgit om jag kommer fortsätta.. om jag ger upp handbollen så kommer jag börja dansa pop/disco. har iaf träningsvärk i magen. eftersom jag har båda tränat zumba och styraka här och löpning och styrka där! men annars så var väl allt ok. ;)

i just love the sun

hello, har legat i solstolen hela dagen gud va brun man har blivit (Y) tog även en halvtimmes paus oh körde zumba o lite styrka. nu ska mamma och jag ut o handla. senare ikväll blire första handbollsträningen det var ett tag sen nu så detta blir bara ett test. ;)

älskar vädret hoppas det blir lika imorgon när man ska till en strand med skolan ;)

hej, jag älskar dej! bara för att du hjälper mig bli brunare snabbare! (H)

trevlig stund!

hej, jag körde en timmes pass av zumba sen lite styrka. sen snabbt in i duschen oh duscha av mig då smsa ida oh fråga om jag ville va med henne oh adam så då gick jag till ip där dom va sen gick vi till ida osv.. nu är jag här taggad till att va ledig imorgon och att ha första täningen med dom ungre tillsammans med lilian så ;) hoppas allt kommer ordna sig (Y)
nu blir det bubbelbad <3 skönt.

vill även gratta min stora syster på föddelsedagen 16 år nu -.- gud va fort tiden går.. <3




grattis till er andra också som fyller idag, jag vet att de e många så!

första skoldagen!

jäsp-ssuck. tillbaka nu, det var ändå onödigt att börja idag två timmar i skolan oh imorgon äre studiedag ;)

efter skolan gick ida jag o adam till köpis. adam skulle klippa sig och shoppa lär säga att håret blev snyggt och att hans kläder var snygga. själv köpte man tights o ett örhänge ;) sen blev de ikea. och nu sitter jag här! imorgon börjar träningen ser verkligen ifram emot de :D första skoldagen avklarat. fy fan vilket fult busskort vi har fått. :o hehe.

Snorgröna usch!! bläää.

suck!

hej, jag är jätte trött gick upp för en halvtimme sen -.- nu ska jag ner oh käka frulle. sen fix osv..
efter skolan som slutar 10 (onödigt) så blire köpis med adam o ida <3


after this i'm done!

 hej, nu är jag tillbaka från ida osv.. fotbollsmatchen var det ju jätte kul att se 8 - 2 till oss/forsbaka wohoo! nu ska jag tvätta bort sminket och så.. borsta tänderna.
sen blire nog sova för jag ska upp 6 imorgon! :( ehh kanske kommer bli vid 12 man somnar eftersom man är van med den tiden än hehe. (H) 

efter duschen äre såhär mitt hår blir!


outfit!

hej, nu har mormor gått osv.. tårtan var ju skit god men det förstår man ju när det är jag som har gjort den. nu är man klar fixad oh ska gå ner oh äta middag sen drar jag till ida. och då blire fotbollsmatch (Y)





föresten äre sol ute! va bra att den kommer sista dagen av sommarlovet! ;) hehe kul.

Kalas

tjoo, har duschat nu och sånt det är ju nice de ;) har gjort min egna tårta den är ju liksom as snygg! synd för er som ej får smaka! snart kommer mormor och då får jonna öppna mer prisenter såklart kommer man bli avundsjuk men. jag fyller ju så nära julafton så jag får så mycket på en gång ;) hihi



fy vad onyttigt men som tur ska jag börja träna på tisdag iaf testa! ;)

i'm up!

har iaf gått upp i tid idag. lykost syrran som fick frukost på sängen! -.-
mamma är nere oh gör tårta nu :( och jag ska snart hoppa in i duschen! <3 jag är så j*vla trött och imorgon börjar skolan jag vet inte hur jag kommer orka palla!

nattens låt: destination calabria - alex gaudino ft. crystal waters. party låt!
tagggggggggga inspark på fredag ååå! :D

godnatt!

ja kräftkivan gick ju galant utan att jag fick ont i magen efter det är dom dära hjärn tabletterna som gör de.
kl är 20 över 00. oh jag är trött imorgon ska jag gå upp tidigt för vi ska fira jonna (syrran) 16 år! även fast hon fyller på måndag men då är det ju skola osv.. då hinner vi inte. sen på kvällen blire fotbollsmatch med ida. annars så är väl livet i plats! sätter på lite one tree hill att somna till! <3

usch, nu vet jag att jag inte gillar kräftor

det var ju inte precis gott men som tur fanns det paj och bröd. nu håller malin och mamma på med efterätten och den värkar bli god så. ;)
nu sitter jag oh fixar lite låtar till mobilen. :)

outfit!

dagens outfit:


kvällen outfit:


kräftkiva!

gud, va jag dunkar pitbull!!! ska bäda sängen nu hehe, sen ska jag fixa mig sen kommer de gäster! eller ja mammas kompis oh hennes fam...
jag vet inte om jag kommer äta så mycket elle. tycker inte så värst mycket om kräftor men räkor är väl ok. försökte även måla naglarna manikyr, men gick inte så bra så ha tagit bort de. :(


godmorgon!

jag kollade nyss ut genom fönstret gud vad trist väder! nu jag ska gå ner och käka frulle. mumms. ja det är ju perfekt film väder så det blir väl secret life senare. ;)


dinner party!

hej, det blev inge zumba för när jag skulle kö igång skulle jag gå ner oh hjälpa till med maten eftersom grannarna berg skulle komma på middag.
det var väl roligt det var intressant det vi prata om iallafall. sitter nu och kollar på one tree hill, det är så sorgligt så jag måste ta en paus.
imorgon blire upp 10 en powerwalk sen blire kanske fotbollsmatch med ida det hoppas jag på. :)

funderar fortfarande om jag ska forts. med handbollen eller inte, men OM så kommer jag få spela med 99er eftersom jag är för ung för dam-laget. jag önskar jag hade njut mer av handbollen förut när allt var skönt och man var bra. jag hade bra tränare och lag-kamrater som var bäst. vill bara ha tillbaka känslan när vi vann alla matcher. <3 miss it. vill tillbaka so badly!

berömda johan och jag! stolt tjej i mål!

jag tror det får bli zumba ist! ;)

har städdat upp lite mer nu. men jag måste damsugga men det kommer säkert inte bli av idag heller!
sitter oh lyssnar på musik nu. ska kö zumba snart undra om syrran(jonna) vill joina mig!

lovely!

hehe kul att när jonna kommer hem från skolan vaknar man! nu är det verkligen dags att börja vända på dygnet. jag kan inte fatta att skolan börjar på måndag. huhu.

ska städda lite nu och sen ska/måste/vill ut och ta en powerwalk det behövs verkligen. ;)


one tree hill vs. secret life! dom bästa serierna just nu.

ja det blev att man tog bort sminket och sedan kolla på one tree hill är på säsong 5 nu. jag undra hur många jag har tipsat denhär tv-serien om? som älskar det nu? ett dussin tal människor ungefär. one tree hill har jag älskat sen det gick på tv för första gången. asså man grinar som bara f*n, tänkte bara tilllägga det. hehe 

aja alla andra i huset sover nu så ska väl kolla på nåt till avsnitt sen kanske det blir ett avsnitt av secret life! :)

i don't feel good!

hej, har varit ute och solat lite idag oxå har ju varit soligt så.. sen drog jag o ida till mariehov och kollade på fotbolls träning :) sen dess har jag forts. på min låt den är klar nu och väldigt bra är den. jag kanske kommer fråga en kompis om han kan hjälpa mig at spela in den.. fast jag vet inte om den är så bra för de. så jag avvaktar lite med de.
jag mår iaf inte så bra nu :( men det kommer nog gå över snart. ska kolla vad det är på tv nu. :)

tack ida, henke o ante alltid lika kul när vi övernattnar, somnar alltid runt 4-6 tiden på morgonen.

linne på bilden var dagens outfit! take me back!

trött tjej här!

jag kan ju säg att man har fått 5 timmars sömn på två dagar. jag är as slut. igår när vi sv över hos ante så var vi upp till 20 i 6, på morgonen.
nu sitter jag oh kollar på film sen kanske jag ska va med ida. syrra började första ring idag på borgarskolan.själv börjar man på måndag, fyfan längtar fan inte. sommar har det i stort sett inte ens vart. ???
imorgon ska henkes familj och min ha kreftkiva eller vad det kallas i dagens ungdom?

förföljare/poliserna kom halv 4 inatt! sanningen bakom igår!

jaa wida night igår. gud vad ens liv kan förändras på en kväll. det börjades med att johanna undrade om jag ville vara med på ett spel som hon och hennes kompisar körde. sen så gick vi till skolan k12 och där satt vi vid gungerna och pratade. helt plötsligt säger cawa kolla till mig. och då kollade jag då var det en man i svarta kläder och en fredagen den 13e mask, han kom emot oss så då började jag skrika och sprinaga och resten hängde på fy fan vad läskig han va tänkte vi alla. så vi slutade springa när vi hade kommit till början av våran gata sen gick vi in oh låste. johanna (syrran) och cawa gick oh sa det till mamma medans ja, jennifer och emma gick upp. och jag tänkte dra ner rullgadinen bara för han kanske skulle veta att vi var där om det var ljust och sen när jag var påväg ner med den så stog han på gräsmattan utanför och stirrade på mig. rakt in i ögonen så jag och dom andra blev så jävla rädd eftersom han var där utanför. så jag skrek när jag såg han och kastade mig på golvet. så vi satt och var rädda hela tiden åh då ringde vi till polisen och pratade om  vad vi skulle göra. dom frågade om dom skulle skick bil dit men vi sa nej då, för vi trodde han skulle sluta. men 10 min efter samtalet kastae han en sten/kåtte på fönstret så vi skrek till , då kom mamma upp från undervåningen. hon vågade inte heller vara ensam nere. så vi satt i hallen och försökte lungna oss då kastad han igen då ringde vi polisen igen. efter en halv timme kastade han igen men vi tänkte om vi inte gör nå nu så försvinner han nog. men vi såg hela tiden att när garage lampan lös var han någonstans på gården så det lös och släcktes osv.. men när han kastade igen då ringde vi polisen igen då kom det två st hem till oss, då skulle vi berätta allt. jag var ju så rädd efter att ha mött hans blick där ute så när vi berättade för polisen kollade den ena fett mycket på mig för tavlan bakom mig nästan ramlade för jag var så darrig. 
efter vi hade berättat allt gick dom ut oh lös med lampor på gården, skolan, gatan, buskarna och lekstuggan. men om det händer igen kommer dom komma dirkt och sedan om dom tar fast han så kan vi anmäla honom då får han betala böter till alla oss han hade gjort detta för! men tyvärr så tog dom han inte. :( 


Rolig kvällva? :o det kändes som man var med i en skräck film. läskig kväll. jag kan lova det skulle varit skiljnad om man inte bodde i dethära huset nu eftersom han vet vart vi bor och sånt nu :s

dagens outfit!

kastar ut några bilder på dagens outfit! jeansen är ny köpte dom för dyrgt en vecka sen och tröjan köpte jag i fredags och båda är från gina! :D ni får även ett kort på ena navel smycket som jag köpte i tyskland!

så ser percingen ut!

tisdag!

hej, har bara legat framför tv idag, så har inte så mycket oh säga jag har även städdat hela rummet. så nu återstår en damning och en damsuggning. hahaha, jonnas kompisar har kommit nu så man blir in låst på rummet hela kvällen men vi får se vad som händer.. :)
nu ska jag iaf titta på ett avsnitt av secret life=the secret life of the american teenagers!

what is l o v e ?

åhh, det blev inge tältning idag men ibland får man stå ut med tuffa beslut. själv klart vare tråkigt. men vi kommer ta det på onsdag eller nån annan dag ist. hade iaf en trevlig stund med ida idag :D
imorgon kommer jag ta en power walk eller en spring tur för att få lite statistik i kondisen! syrran kommer även ha tjej middag imorgon bara för att hon fyller år på måndag 16 år tror ja, skolan börjar även då. gud. så då blire väl sitta inne på rummet hela kvällen.

nu ska jag sitta och surfa lite på datan, kanske kollar på någon bra film!


15:33

hej, har inte gjort mycket. jag har duschat :) hehe.
har hämtat sov säcken så nu sitter jag här och smsar med ida.

veckans hottie!

längesen ni fick detta inlägget så varsegod här kommer Snyggingen: Chad michael murray! <3

 

one tree hill!

hej, dagen har gått fort. har inte gjort så mycket viktigt utan jag har bakat en kladd kaka till familjen och sedan har jag bara vart. så skönt att bara kopla av.. :)
fast det är så att skolan börjar om drygt en vecka -.-' så jag tar vara på tiden innan man måste börja med prov, läxor,,, betyg'

jag har iaf nån god nyhet imorgon blire sova i tält :D med dom bästa ''ida,ante  henke'' (Y) de kommer bli super. nu sitter man oh kollar på en av de favo serierna one tree hill.

Tired of waiting for you

nu ska jag gå oh göra i ordning mig för att sova lite :)
jag ska borsta tänderna
ta bort sminket
smörja in mig
byta om till pijamas
ta på en film
dra ner rullgadinen
lägga mig i sängen eller i soffan
sen sova (Y)
haha godnatt alla. hoppas ni har haft en fin lördags kväll! :)

awesome night with the best thing!

hej har nyss kommit hem från ida. as mysigt, fick några kort :)
jag vill även gratta adam och hampus för att dom kom med i hockey elit/tv pucken vet inte hur det stavas men. bra jobbat iaf. hoppas det kommer gå bra.
dagen blev iaf lyckad här kommer lite bilder på lördags myset med ida :* <3
Skål!


coca cola i så alla vet!


guess who?

smile

min mobil blixt gör så ens ansikte blir vit? :o vad fult!

look in the phone!




hehe tack för två underbara kvällar ida! :)

hos gullungen ida!

hej, dagen har gått till såhär! sofia syrrans kompis kom över så då satt vi på altan i solen oh spelade kort väldigt mysigt. och eftersom det var höjdar väder så bestämde jag mig för att grilla. :)
efter det hade man 5 misade sms från ida. så då ringde jag upp henne, så då blev det till slut att jag kom över. så nu sitter vi och planerar en tältning innan skolan börjar igen, och vi letar efter henke berg nån som vet vart han e smsa mig!!
annars så har vi de mysigaste man kan få här! 

the night before!

igår kväll was awesome hade jätte kul med ida hela kvällen :) vi kollade på bilar satt på robin hood och vi gick typ 3 mil. hehe vi träffande många bekanta (Y)
sen gick vi hem vid halv 12 tror ja. var as trött så jag satte på en film och somnade i soffan till den -.-'
idag har jag inga riktiga planer så vi får väl se hur dagen slutar.
min nya visnings bild på fb!


innan party i tyskland!


cruising

hej, nu har cruisingen börjat utanför mig typ! på köpis hitta man en tröja på gina den blir perfekt till skolan. nu ska jonna och jag göra middag.
sen ska jag va med ida. vi ska prata oh kolla lite på bilarna. kul blir de, har saknat ida så mycke <3 jag slänger ut bilder på dagens och kvällens outfit oxå!

dagens!

Kvällens!

Köpis:)

hejhej, har nyss duschat ska nu börja fixa mig för at åka till köpis med syrran ;) har inte så mycket pengar kvar men man kanske hittar nåt :)
skriver sedan igen om ikväll :D

det kommer bli en toppen dag!




yo!!!!

navel smycken!

dessa vill jag ha!


linnea & matilda!

hej! har kommit hem nu. vi kollade på film, prata, skratta haha, gick till ikea och fikade. :) väldigt trevligt vare, vi kommer säkert göra om det :) nu är jag helt slut så ska ta det lungt lite nu.
imorgon ska man va med emma winberg :) det kommer nog bli kul de åh. ;)


Emma winberg och jag sommaren09! (H)

Outfit!

Förlåt det är ingen bra kvalete på bilder från mobilen! det är bättre på kameran!




can't stay away!

hej! det är så att jag måste blogga, det går inte att hålla sig undan och mycket händer för mig denna vecka så :)
Idag vaknade jag 10. kollade på ett avsnitt av pretty little liar, fy vad läskigt det är iätligen :O :p
sen åt jag frukost, flingor och mjölk gott. sen har jag fixat mig osv.
ska snart ta bussen till valbo för att va med linnea och matilda. hoppas vi hare skojigt.

plus igår var jag på stan och köpte ett par riktigt snygga jeans på gina. Dagens outfit kommer snart. :D
Måste rekomendera denna serie den är så fucking bra!


waiting for the right moment!

hej, ni får tyvärr inga bilder jag har mer än tusen men jag orkar inte, om ni vill se kan ni gå in på min syrras blogg! jag har hon som länk ;)

jag kommer sluta blogga lite längre, för att njuta av dom sista dagarna av sommarlovet men ni kan böja kolla igen den 20/8 då börjar jag igen! jag tror jag även ska göra om lite på bloggen temat osv om jag hittar nån som kan hjälpa mig.???


iaf just nu sitter jag oh ska försöka byta percing i naveln. från en delfin till en ödla ;)

vad jag köpte i tyskland!
5 linnen
ett par byxor
en svart behå
3 ringar
ett halsband
3 navel percingar (ödla, tärning och det är en deamant med en vinge på slutet)
en hamburg halsduk
prisent till ida!



ska åka till uppsala och köpis nån dag och shoppa lite till innan skolan börjar! ;)


Livet leker! ni får några bilder att njuta med! <3










Hejdå!



borta bra men hemma bäst!

hej, har kommit hem nu från semestern det blev tyvärr inget inlägg medans jag var där :( jag är nu jätte trött efter 5 timmars tid i en bil oh flyg idag så sa fixa lite till sen gå oh lägga mig. imorgon kommer det bilder från resan (Mycket kort) :) och även på det jag köpt.
Har även 700 kvar så det blir väl shopping nån dag här i veckan. :)
(MYCKET VIKTIGT, SÅG TRE KILL-MODELER PÅ FLYGET SKIT SNYGGA! (h)
mamma har fått resultatet även från sjukhuset,, felet var att jag har blodbrist på grund av det fick jag ont i magen, svårt att se på morgorna osv... så ska börja äta mycket hjärn protoin eller vad dom sa? hahaha!


Godnatt världen! :)


RSS 2.0