veckans hottie

veckans snygging: Chad Michael Murry har huvudrollen och är mest känd från tv-serien one tree hill och filmerna: a cinderella story och freaky friday.
skit snygggggg grrr..



call me? hörru ↑

enkelt

så trött nu ja, så ska gå oh borsta tänderna och sånt. imorgon blire sovmorgon till 1 minst hahaha :D och kommer ha världens tränings värk i benen också jag har typ gått 1 och en halv mil idag.

förästen äre halloween i USA idag trevligt trevligt.

godnatt alla läsare!

new things in the closet

4 nya ringar! 130 kr

linne-klänning ja iaf något nytt man kan ha på julafton! 200 kr

bling bling 150 kr



päls jacka 200



allt


stockholm

hej har nyss kommit hem, dagen har varit lång men underbar. det kommer bilder av dagen och av de jag köpt sen. ;)

efter de ska jag ha twilight maration längesen jag såg nån utav dom. men fjärde filmen är ju påväg på bioduken  så man måste kika, för att komma ihåg.

du kanske ska börja visa lite intresse innan jag tappar mitt!

hej, har as mycke att göra till imorgon och jag vet inte vad elller vart jag ska börja men just nu håller jag på att ta reda på vem de var som kastade äggen och jag har hittat mina spår och nu behöver dom bara erkänna. he, förlåt men jag tycker de är så omoget att göra såhär det är skiljnad om vi hade sagt bus åt dom men de gjorde vi aldrig... aa dålig stil.

fan vad jag taggar för stockholm imorgon iaf yhoo.

pic






what's happend in yesterday, stay's in yesterday

hej, as trött det blev sent igår ju så nu ligger man i sängen och slappar.
vare halloween igår? eller är det nästa helg, för när jag kom hem igår kväll. vare ''någon'' som hade kastat 3 ägg på min dörr :o hahah fatta förvånad jag blev ;=)
men idag blir de nog bara slapp eftersom imorgon drar man till stockholm för en shopping dag :d och sen på kvällen blir det resturang för mormor fyller år då. :)

sweet

hej, har kommit hem nu. vi förlorade :( fan vad man suger i mål, var bäst för två år sen men talangen har väl försvunnit antar jag. nu har man fixat sig och ska vid 3 till hallen med syrran och jesper och kolla på handbollsmatch. pappa och ringo ska dömma den.

sen ikväll ska jonna, jag, jesper, pappa till ringo och bada badtunna (Y) fatta skönt!

stolt byggare gjorde hela tornet själv!

road trip

hej, fy vad trött jag är. gick upp 6 och duscha och sånt. nu ska man strax gå till hallen och sen vidare till ljusne :( jag hoppas ni andra får sova ut längre. :D
har iaf fixt ihop ett par bra låtar så har något att lyssna på.. sen kommer jag hem vid 2 på eftermiddagen ungefär.

when i hold yaa

hej, har äntligen fått, efter-längtade gitarren hihi så har ''försökt tränat in'' i set fire on the rain. går ju fan bra. (Y)
nu ska man iaf ta bort sminket, packa och lite sånna saker. ska upp 6 imorgon bitti älska livet vettnii. :)

hoppas ni andra får en rolig helg + höstlov!


gott och nyttigt finns de nå bättre

snart eller senare ska man dra ner och laga mat och de som står på menyn är räkor, ägg, lax, avokado sallad. lätt gott va? ;) hahaha

nu ska jag ta och kika vad syrran håller på med!

höstlov

hej, slutade kvart över 1 idag as skönt och nu äre ju höstlov så jäkla härligt. skulle ha varit med linnea och trude idag men jag orkade inte. ska ändå upp 6 imorgon bitti så det blir tidigt ikväll. ;)

don't stop believin.

hej, har nyss käkat tacos som jag även gjorde till lunch haha. angående bowlingen kom sist eller näst sist kommér inte ihåg gjorde iaf strike nån gång (Y)
sen gjorde alexander 6 st strikar i rad.. hatar att såna som aldrig har spelat förut äger typ :(( haha.
har iaf spelat handboll och tänkte ta och hoppa in i duscha nuy:D
 

under your bed

hello and watch out on halloween i've big plan's. you don't want me at youre house.


toppen busschaufför

fan vilken snäll busschaufför. vi var typ 30 pers som skulle på 91 och sen åkte den förbi oss då kom det en annan och skjutsade oss till den för 91:an hade stannat och väntat på oss. hur snällt som helst :D

så nu har man kommit hem och ska snart dra och lira lite handboll eftersom de e match i helgen så kanske man ska börja värma upp igen till handbolls målet (Y)
annars så har dagen rullat på okej.





hare bra broo's


like a fire tonight, you light up the sky.

hei, sitter oh läser min nya frida special, väldigt intressanta saker står de om (twilight).

måste bara säga att
jag tycker edward och bella ska vara tsm.. och med de så är jag på (team edward) men de e bara för jag vill ju ha jacob för mej själv haha, fattar ju vem som helst. 
men Jacob är ju så f*cking snygg, och om jag fick välja mellan E&J skulle jag tagit Jacob <3 hihi taylor..

annars så har man fixat everything done for tomorrow √ ska väl kolla på någon film snart efter jag läst klart, men det blir alltid att man somnar till film ;)

E

vs.

så snygg du ↑

såklart den till höger.. mums haha :D↑

i'm down beacuse it happend

hejhej, thuuuu, HAr bajs tråkigt. mamma håller på att laga mat, sen så ska jag steka köttförs till tacon imorgon som alfons och jag ska käka på spanskan.
imorgon äre ju mortionsidrott (profil) på morgonen så då ska man till stan och bowla med bästa tjejorna :* det kommer bli toppen fun :D
watch out lilian, agnes, ida and frida i'm going to win, åsso förlorar jag :ppPppPPPPPPpppPppPPPpp..
thihi.
men aa ska röja lite i rummet nu sen så ska man hinna med plugg också eftersom man har matte prov imorgon ;)

just got back

hej, kom nyss hem från familjen engberg gud va söt lilla alexander är ohh... sen så i skolan gjorde vi muffins på hk:n idag självklart blev mina och alfons brända -.- huhu men de förstod man. snart kommer amanda med gitarrén så då ska man lira lite stränger. annars så har väl dagarna rullat på as bra och snabbt. :D



kämpar för ett bra liv.

hej, skoan hade man 2-3 prov jippy. så man kom hem halv 5 då vare bara byta om osv sen gick man på handbollsträning. och nu har man duschat och ska käka på rummet :D
sen så fick jag reda på att jag ska få stå i gammla handbollsmålet igen,, är liksom känd för de, men slutade för två år sen :( but i'm back och ska stå i helgen på lördan så man ska upp 7 kul nopp. sen så åker man till ljusne och spelar två matcher men som tur har man lilian med sig annars kommer man bara ha tråkigt. aah.

veckans hottie

veckans snygging: Andreas Wijk känd som bloggare och sångare, otrolig röst!

promenix

tjo senare drar jag, amanda och syrran på en promenix hihi. sen så kanske man får låna en gitarr av amanda att träna på eftersom man har lärt sig spelat ''i set fire on the rain'' nu på musiken, glad tjej !!

it's you, who i want next 2 me

hej, slutde två idag tidigare än alla andra :) man åke ju till sjukhuset, det ända trevliga var att Gif killarna var där och hälsa på sjuka barn som bodde där. fy fan vad snygga vissa var :D
efter de åkte mamma och jag oh fika på ikea mums sen så gick vi och kika på vinter skor det är ju så svårt att hitta fina bra skor dessa tider. men man får ta och vänta tills nästa vecka då, för man bär av till stockholm då längtar.
nu sitter man här och har nyss fixat min hylla as snyggt blev de, tycker jag.

o nej man blev inte blek av blixten elle :o



nu ska jag ladda min kamera så ni får lite hyfsat bra bilder i forts..

when everything is bad, and you have no place to go. do the things you love with the one you love.

hej, gud vad jag kände att jag verkligen behövde komma ut. hur skönt som helst, jag vet inte om jag ska ta ett zumba pass? har ju kläderna på mig och så..
ehh vi får se, men nu måste jag ta och plugga lite iaf.
älskar er mina fina systrar


 
One thing to keep in mind is that the family are those who will always love you for the way you are, and will never go away when everything is a mess, they will always be there for you.

where is the love

hej, ligger och latar mig i sängen men vid 12 ska man ut i luften och ta en lång springtur för att rensa tankarna. sen har man mycket läxor inför nästa vecka eftersom det är en vecka kvar tills man slutar för höstlov. as skönt blir de men först väntas så två matte prov, no prov, spanska prov två st i veckan.

Andreas Wijk - where is the love
jätte bra låt.

svea

nu har svea nyss lämnat huset. hade en trevlig stund med henne. vi skypa och sånt.. men jag känner mig helt slut nu så om nån timme blir det i säng,, antar jag.
sen så bestämde vi att vara nästa fredag. ;) kul kul.

tröjan

framsidan ↓

baksidan ↓

back to the lovely home

hej, toppen kväll hade man igår med trude och linnea. sen idag var man på handbollsmatch.
den första förlorade vi meed 12-6 och den andra vann vi med 10-9 skit spännande match. gjorde också två mål :D
nu har man nyss kommit hem alldeles utmattad, men ska sätta igång och städa för sen kommer svea. det blir kul de. fick även min handbolls jacka idag. kommer kort sen.

nej tjock var inte ordet eller.

hej, idag sluta man tidigt så efter skolan gick jag och linnea och köpte lite go saker. så nu är vi hos mig och väntar in på trude sen så ska vi kika film och äta ben & jerry's med grädde och maränger mm.. gott va? mena.
haha fast de blir tidigt i säng inatt eftersom man ska på handbollsmatch imorgon bitti i bollnäs. :D

saknar!

fan vad jag saknar och ångrar mitt hår! vill ha tillbaka de.. kommer snygg bild pö håret på kreftkivan.

give it back!

fett synd

hej nu har man nyss kommit från hallen och ska ta och hoppa in i duschen. imorgon blire en bra dag. slutar efter lunch alltså 12 sen ska man va med trude och linne :D skit kul. men har även engelska prov imorgon så ska ta oh plugga lite till de sen. :)


ohh snygging :o

aboo

hahaha, ska gå ner oh ta en frukt sen blire dusch sj då??

åhhhh sitter i soffan forever alone!!! + dåligt med bilder :)


främlingar i paradiset!

hej, ligger och myser under täcket med datorn och mellanmål, är så utmattad så ska kika på film nu :)

lazy

hej, slutade sent kom hem halv 5 gick på träning nästan direkt. nu har an duschat och käkat nu blire plugg för mig.
vill så gärna ha den dära, såå fin :D 

veckans hottie

veckans snygging: paul wesley känd skådis, huvudrollen i kända tv-serien the vampire diaies där han spelar vampyren stefan salvatore.

power is good for you

hej, nu har man nyss kommit tillbaka från en härlig promenad så nu ska man hoppa in i duschen, sen ska man ta en varm kopp te. :)

it's going to´be a good day all week

hej, idag fick man hur många lingon finns de i världen i posten (gladtjej) så nu är man hemma med mamma bara och jag har gjort en banankaka som är inne i ungnen så nu blir de fika till film mysigt des värre. :D
sommar bild i stockholm!

it have taken me some time but now i can smile

ska gå ner och kolla på limitless eller vad den kallas med familjen. sen blire plugg. och nästa vecka blir det nyttig och tränings vecka för mej. :D hoppas alla har haft en super helg !

abduction

fy fan vad bra filmen var igår. man drägla hela tiden bara för han e ju så fucking snygg. fett värt de iaf. idag är man as trött har inte gjort nåt typ jonna och jag har nyss kollat på film bara...


förlåt för dom fula blixt korten!!!

dusch och fix.

nu har man nyss varit i sandviken och köpt godis med mamma. och nu ska jag till mormor och hämta buss kort.
sen duscha.
för ikv ska jonna och jag gå på bio 'abdoution' eller nåt sånt heter filmen och taylor lautner är huvudrollen, så vill så gärna se den.


dam-match

hej nu ska man dra till hallen och kolla på handbolls match, dam4:an spelar ;)

tjokis

hej efter skolan sprang man in på coop och köpte popcorn till helgen eftersom tjejerna kanske kommer imorgon ist för en hade planer redan för ikv, så vi bestämde att vi skulle ta de en dag då alla kunde ;)
nu sitter man här och ska snart kolla på scream, för vill inte kolla när det blir mörkt haha. har problem med mask filmer sen man upplevde en själv.. ;)

14 oktober

hejsan, idag har mina filmer kommit as glad.. fast jag fick en fel jag skulle fått (hur många lingon finns de i världen) men fick sex and the city 2 som jag redan har -.-
så i kväll blire film :)

scream 4↑            drive angry↑       p.o.t.c 4↑       i am number four↑  
 

i watch you, that's why i know everything about u.

hej, nu blire dusch tränat as bra denna vecka :D sen ska man försöka fixa imorgon kväll men vi få se. annars ta man de bara någon annan helg.
gänget i 6:An två år sen.. miss it more then ever..

Nom Nom Nom Nom Nom Nom Nom

http://www.youtube.com/watch?v=SMWi7CLoZ2Q



hahah

njuter av de sista

hej har kommit hem och sitter och kollar på tv. sedan ska man dra och träna handboll med lilian :D
och imorgon e de fredag då har jag bjudit hem några forsbacka brudar och hoppas på en grym kväll.

härligt brudar

nu har man kommit hem efter en power walk med tjejerna. alltid lika trevligt, vi har även kommit överens att vi ska göra detta tre gånger i veckan nu. så har gått två gånger en återstår och det blir nog på fredag..
imorgon blire träning iaf. :)

i wish we could

hej idag på hk bakade vi bullar, men mina blev as äckliga så kastade dom haha. efter skolan åkte man till gävle med melinda, evelina och matilda oh gymma. eftersom de var första gången jag gymma där så slapp jag betala :D nu tror jag att jag ska köpa års kort för 500 där. de är nog värt de.

nu ska man göra lite mer grejs sen ska jonna, amanda och jag ut och gå samma runda som sist. :D


prao!

äntligen fixa prao nu, hur stolt som helst, man börjar 8 och slutar 14:00 och ska va på forsbacka skola som man e ganne me. detta blir as nice :D

feber

hej åkte hem från skolan idag för man var över hettad i panan. nu har jag sovit och kollat lite på film och sånt :)

veckans hottie

veckans snygging: zane holtz känd från tv-serien make it or break it där han spelar playern Austin Tucker :D

i'm going my own way

hej, amanda joina jonna och mig på promenaden, vi gick lite längre en 1 timme och ungefär 6 km i forsbacka duktig man e. haha
veckans schema!
tis: träning
ons: frida
tor: träning
fre: filmkväll
lör: bio kanske
sön: linnea!

efter jul ska man börja på friskis och svettis.. lite gym och sånt där blir perfekt. :D

why do you not hear my prays

hej, idag har man fixat prao plats, de blev back to the old times in forsbacka skola!
nu ligger man under täcket och myser. så trött men ska snart börja ta tag i saker och sen så ska nog jonna och jag ut och gå :)

no life

♥1. vad heter du? jennifer frida linnea lindström 
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? nåt enkelt jennifer e så långt..
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? tjej: jennifer kille: oliver haha
4. vilket stjärntecken är du? stenbock
5. vilken årgång är du? 98
6. vart bor du? Forsbacka.
7. bott utomlands? om semester räknas?
8. flyttat antal gånger? aldrig
9. vart skulle du vilja bo? lyxlägenhet i new york/los angeles
10. vilken skolklass? 8D
11. vad vill du bli när du blir äldre? Designa min egen kollektion, modell, allt man tjärnar pengar på och är kul.

UTSEENDE
1. hur lång är du? 178 cm
2. hur mycket väger du? vet inte 59-60 kg 
3. hårfärg och frisyr? hårfärg: färgare ofta olika ljust-brunt-svart! frisyr: rakt långt.
4. ögonfärg? klar gröna
5. mest nöjd med? ögonfransarna hur långa fina som helst.
6. minst nöjd med? allt nästan ''näsan''
7. skostorlek? 38-39-40 beroende på skorna.
8. glasögon? nopp
9. har du några piercingar/tatueringar? navel piercing och hål i öronen om de räknas.

FAVORITER
1. filmer? allt möjligt
2. låtar? pitbull, flo rida, mohombi allt..
3. årstider? Sommar love it.
4. mat/dryck? fläskfilé och potatisgratäng, annars har man ju alltid tacos och pizza. coca cola, vatten osv..
5. djur? Hund
6. färg? röd, lila, svart, vit. 
7. parfym: bruno banani
8. tv-program? One tree hill, the secret life of american teenagers, the vampire diaries och 90210
9. ämne i skolan? musik, hk, engelska
10. sysselsättning? Skola, kompisar, handboll shopping.

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? har ingen på mig
2. vad använder du just nu för skor? har inga skor på mig
3. favoritfärg på kläder? Svart, grå, vit alla   
4. favoritmaterial på kläder? brukar inte bry mig om de
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? dom jag har på mig, mykis byxor, linne, strumpor och sjal. 
6. favoritaffärer? gina, bikbok, veromoda, cubus, zara, newyoker och h&m 
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? oj 700-600 kr de beror på om jag hittar något men denna månad har jag redan shoppat för 600kr. 
8. favoritmärke? Chanel och prada
9. vad har du för byxstorlek? 28-29
10. vad har du för tröjstorlek? S eller M

DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? stort 
2. vilken färg på tapeterna? vit och lila
3. vilka färger går rummet i i övrigt? vit och lila
4. favoritmöbel i rummet och varför? Soffan och sängen, för jag är bara i dom antar jag. 
5. vad vill du ändra där inne? allt från topp till tå 
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? ja
b) video/dvd? dvd
c) dator? bärbar ja
d) stereo? Ja
e) telefon? mobilen finns
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Grannhuset och en fin utsikt av forsbacka. 
8. vad gör du oftast i ditt rum? sover, bloggar, pluggar, filmkvällar. 
9. vem förutom du brukar sova i din säng? ingen isf kompisarna. 
10. favoritpryl i rummet? vet int, sängen datorn

BLANDAT
1. vad heter din morfar? Kjell 
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? busskort, nyklar och hörlyrrar
b) skolväska just nu? agendan, och andra prylar
c) handväska eller liknande just nu? den e tom just nu tror ja.
3. vad är du beroende av? läsk, kläder, massa annat.. 
4. vilket land kommer du i från? Sverige yyyh
5. vilken sorts lypsyl använder du? lypsylet som e inne
6. vad tror du på? att man blir en människa igen efter man dött och får gå till skolan om och om igen och jag tror på att vampyrer existerar  
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? fattar inte sånt där.
8. vad köpte du senast? min nya sjal. 
9. har du nåt husdjur? kanin. 
10. vad bor du i? villa elle mer i mitt rum.

GREJER
plånbok: vezzano svart lång
tandborste: rosa 
smycken: ringar, örhängen, piercingar och halsband. 
solglasögon: gucci
underkläder: Bh & Trosor? what eles
nagellack: många färger men just nu rosa


i'm just trying to

uhhhh så uttråkad av läxan och har jätte mcket att gö känns de som, man måste ju fixa praon oxå.. de kommer väl sluta med att man får plocka sopor i centrum .. haha neråå
nu åker mammsen för att hämta upp syrran. :))))))
fattar nothing↓ ska kunna allt till imorgon jippyi.



resultatet

matchen gick väl bra men vi skulle kunnat gjort de bättre genom att vunnit med jävla domaren var ju tränaren till andra laget. så hon dömde bar bara till dom. men jaja det var ändå bara träningsmatch.

så nu sitter man och pluggar till prov man har imorgon. -.- forever alone!

kort på skärmen ja fixa!

match

nu ska man snart börja fixa sig sen åker man på handbolls match så sitter oh TAGGAR här wohhoo.

what if our love never went away?

hej, kom nyss hem från mormor väldigt tevligt vare och nu ska man ringa syrran.

nu åker jag.

hej, nu ska mamma, wilma och jag till mormor oh käka. har ingen aning på vad som står på menyn. annars idag har jag fixat min ''skärm'' jag vet inte vad det kallas men ni får bilder på den ikväll :D brb!

outfit ↓



ha en bra lördag allihopa! √

sitter oh funderar..

hej, har käkat ben & jerry's med familjen som e hemma nyss, mycket gott vare men man blir jätte mätt direkt. annars har kvällen rullat på.. ska snart gå oh borsta tänderna för man e as trött. imorgon ska man ut och springa på morgonen och sen laddar man upp för en dag med svea, de var jätte längesen vi var och jag saknar verkligen den tjejen ja. så de blir skojigt. 

myser med dom nya kläderna jaow.


shopping, trevlig helg på er!

såhär ser de ut! ↓
byxorna!

sjalen!

båda!


jag hoppas ni alla, får en jätte mysig/trevlig helg!♥


girl's just wanna have fun!

hej, idag slutade man halv 3 och fick nån bild idag från skolan, efter skolan åkte man till gävle (stan) och träffa syrran och då följde jag med henne till tågstationen och dit kom mamma också så då stog vi och vinka av henne. då bestämde mamma och jag att gå och ta en fika. då tog man en vanilj latte och en kaka på de och denna gången bjöd mamma. sen gick vi runt, jag köpte en sjal på gina för 100 kr. sen på de fick jag ett par adidas byxor av mamma för 400 ;) tack för de mammsen. LOVELY.

sen så åkte vi och köpte donken och när vi kom hem hade jag fått fel hamburgare så blev lite sur så då ringde jag dom och nu ska jag få grattis mål på donken nästa gång (Y). nu sitter man i nya kläderna och myser med mamma och wilma till fotboll heja sverige !
nice att dom är lika gammla men att alex har 10 gånger större hand än frida.. HAHA.↓

agnes din sötnos,, hihi tokiga du!↓

bye bye, hare bra syrran. de sista man såg av henne.↓


shoppingen kommer i nästa inlägg. →

bränna var på beställning!

hej, förästen var jonna och jag och sola på solarium idag. fick lite färg men inte as mycket elle men solade bara en kvart så.
ända bilden ni nånsin ser mig med utan smink! 

härligt äre i de sköna!

hej, all day all night, igår somna man 1 för jag inte kunde somna på grund av magont. jag kommer fortsätta åka till sjukhuset för mer kollningar har faktiskt en tid denna månad jaja.
idag så gick man till alla ointressanta lektioner. men på matten hade vi vikare han var skit ''snygg'' tills han börja prata då blev han inge snygg mer haha. uh han prata jätte konstigt. sen hade vi en annan vikarie som hette mattias som börja gråta i skolan för vi var lite dryg.
dagens lektioner: slutade halv 4
- profil
- spanska
- lunch
- matte
- so
- svenska
sen åkte man till stan (gävle) är lite stolt att man gick från sebilla till nian i klackskor också -.- 
där träffa man syrran, då gick vi runt hade trevligt och sånt. imorgon åker ju hon till östersund igen, jag fattar inte vad som är kul där egentligen. för vi kommer typ inte ses nå mer tills hon kommer hem på söndag kväll.

nu har man kommit ur duschen och håller på att pluggar till no läxa om fotosyntes fattar inge joaw.  
härlig bild

soon i hope!

jag hoppas jonna blir klar med pluggandet snart så vi kan gå ut på en promenad för att röra lite på fettet! jag tycker det låter bra yao.
lite mörk bild men ni får stå ut, tyvärr.

(Y)

hej har nyss kommit hem från gävle men ska berätta lite om dagen först.
skola
- bild
- spanska
- idrott
- HK, då åkte vi till ett slakteri (fy fan) det stank blä och vi fick se kor som va slaktade usch. ingen trevlig syn eller lukt elle.
sen åkte jag in till gävle då gick man lite på nian först sen kom syrran och då fikade vi på coffe house där tog man en vanilj latte och bjöd syrran på en kaffe latte. sen åte vi hem. :)


Glad kanelbullens dag!

som sagt.. glad kanelbullens dag själv har man ätit massor hehe. har nyss kommit hem från träning. på söndag har jag tränings match i skytskär så de ska man på.
men ska hoppa in i duschen nu för sen äre säsong start av sista säsongen av (desperata hemafruar) thihi.


fast past five

hej, nu är det bråttom ska hinna byta om och sånt på 10 min sen bär jag av till hallen för en springtur och inne träning.

veckans hottie

veckans snygging: colton haynes!


so damn hot oho... love it.

fan att han vann

kul att en kille vann en skit snygg bil på tv som typ är värd 25 000 000 i mina ögon. huhu de vill jag också ha.
tänkte skriva vad man har för läxor denna vecka.
- no läxa (idag)
- spanska och matte (imorgon)
- hemkunskap (ons)
- svenska prov (tor)
- no, 2 läxor på matte (fre)
buuu suck's to be me. tror ni jag komme stå ut med detdär?


happy b-day

grattis på föddelsedagen simon. jag hoppas du har haft en bra dag. oh grattis till er andra också som fyller idag.

good feeling

hej, idag slutade man 20 över 2 jätte skönt. nu är man hemma ska sitta ett tag till sen blire läxer som tarman uppmärksamhet. även mot min vilja -.-
har även börjat lyssna på cody simpson, han e ganska så bra.
- on my mind
- all day
dom är bäst så ta oh lyssna.

data problem..

hej, har inte gjort nå nytt inlägg på ett tag bara för datan laggar hela tiden. igår hade jag och jonna en liten myskväll vi skypa med några och sånt hehe. idag sov man jätte länge , hur skönt som helst men imorgon är det ju skola igen. har jätte mycket läxor så ska väl ta tag i de nu.
det blir väldigt mycke sånna bilder bara för jag tar aldrig kort mer typ :( 
han e så snyggg jag dör <3

RSS 2.0