direkt från mitt rum

hej, nu har hampus kommit hit och så... och jonna är just nu i sundsvall och dömer handboll så dom två kärleks pajaserna kommer va ifrån varandra en dag till.

ikväll ska iallafall hampus och jag kika film och han sa att jag fick bestäma film och det han inte vet är att vi ska se på one tree hill. haha. så då kommer säkert mamma joyina oss också eftersom hon tycker det är awesome.

HA EN UNDERBAR LÖRDAG!

me in tha car


 

 

 


Inte så nå mycket alls till "shopping"

Hej eftersom det är påsk snart så var det extra pris på city cross ( bara idag ) 30kr=kg på lös vikts godis.


 

 

 


igår dagen

igår var jag på takida medans alla andra var på brynäs matchen. aja det var jätte kul och jag filma väldigt mycket och tog några få kort som man inte såg så mycket på men, när dom sjöng you learn så var det så otroligt vackert asså det var en sån obeskrivlig känsla. hur kul som helst dom kommer tillbaka till gävle i sommar för er som vill gå och kolla då som inte hade chansen igår!






Drar på shopping tur! :)


 

 

 


Lysande klar! :)

Hej, nu är man redo för att gå på takida. Fan vad kul det kommer bli, jag ser ju mest fram emot att höra you learn.

Hoppas ni får en strålande kväll!


 

 

 


oseriösa kort!




it's raining men

hejsan gud vad det börja rengna helt plötsligt. har typ kommit hem nyss så ska sitta och kolla på lite saker och sedan göra mig klar åt kvällens festligheter... :)

Glaaaa

Hej imorse när jag vakna låg det nya saker på mitt smink bord som var väldigt behövande. Inget mer än en sol puder med borste till & en ny mascara! :)

 


Hej sängen!

Hej nu är det slut på big brother och jag ligger död på soffan i morgon rocken. Jag undrar om jag orkar flytta till sängen. Imorgon är det fredag och på kvällen så ska man gå på konsert (takida) och på lördag och söndag har man planer. Detta kommer bli en toppen helg. :)

Godnatt bästaste läsare!


Me goes study

Hej dags för lite plugg eftersom man har mycket rester :(


16:14

Hej sitter och fikar med Linnea!


Live från spanska lektionen

Haha. Alla sitter åh chillar just nu för vi har vikarie som tycker vi får gö vad vi vill efter en uppgift ganska så nice.


brynäs if är dom bästa....♥


2 - 0 till brynäs fett stolt över min klubb, fast det kan ju fortfarande ändras! Krossa färjestad! (andra semifinalen)

Påsken är här

Japp nu är det snart påsklov inte nu på lördag men nästa är det påskafton! I år kommer även pappa oh firar med oss, det blev jag jätte glad av. Men har iallafall tagit upp påskpyntet nu så ska väl sprida påsk känslan i rummet yoh.


Tränings outfit

 


Åh tråkig blogg

Hej det har gått lite segt dessa senaste veckor men jag är soon back on track. Idag har jag inte gjort någonting förutom att kolla på film och pluggat, jätte deppigt. :/


To cool for school

Hello! Ja som rubriken lyder, är hemma idag mää. Har haft hosta och feber och typ nyst hundra gånger. Jag lär nog ha världens sämsta immunförsvar. Ska nog kämpa mig till skolan imorgon.
Eftersom jag varit hem 1,5 dag så har jag nog väldigt mycket rester vilket kommer leda till mycket plugg denna vecka.


Hiss och diss

Jag hissar: big brother, mjuka kläder, nya vänner, gifboom och juice!
Jag dissar: träning och en person.


Det blev mycket hiss och det är toppen!


Redo för premiär

Hej imorgon är det säsong premiär på två jätte bra tv-serier dom heter: the secret life of the american teenagers och make it or break it. Så det ska jag se imorgon det blir jätte spännande.
Nu sitter jag och väntar på big brother, Hanna r åkte ut igår det var väldigt tråkigt eftersom hon var så rolig och starta bråk som var kul att kolla på. Nu kommer det va ganska tråkigt lugnt och tyst tyvärr. :/


veckans hottie

veckans snygging: Enrique Iglesias känd som sångare. Den första låten jag hörde som var han, var '' taking back my love'' sommaren 2009!

http://www.youtube.com/watch?v=w55Nib4uf1U

Man har oftast bra dagar men för mig så är denna dag inte en av dom bästa

Mår inte bra idag/nu och ingen kunde hämta mig från skolan så det blir att kämpa sig på bussen! :(


Klar

Hej klar och färdig med jobbet för idag. Nu ska jag hem och vila och sedan skipa zumban och istället ut och springa med Lilian! :)


God morgon!

Nu ska jag strax åka och jobba. Sen så ska jag kö ett Zumba pass ikväll och självklart kolla på vem som åker ut i big brother! Ungefär så kommer min dag att se ut!

Ni som undra vart jag köpte Sverige bikinin så köpte jag den på cubus! :) ha det bra allihopa.


It's a smile on my face!


As snygg

Hej, medans alla köper usa bikini (som jag också kommer) så köper jag Sverige inte helt fel det heller.


Mot valbo


Inviger vår/sommaren

Hej inviger våren/sommaren med 2 och en halv timmes solning. Hur skönt som helst alltså, nu ska jag duscha av mig lite snabbt och fixa mig och dra till Valbo sen. :)


Mys

Sitter här nere ikväll och myser med min sjuka lilla syster :(
Snart kommer även pappa hit jag tror med lite godis, hoppas.


To the summer




 

 

 

 

 

 

 


Fullt på köpis

Hej tog en jätte liten shopping tur på köpis och köpte en behå, tröja örhängen men även jordgubbar <3 så nu väntar man på bussen. Det kommer bilder när jag kommer hem. :)


varför krångla när vi kan hångla?

men tjena alla vackra. Har precis kommit ut fån kärleksduschen. Ska typ kolla på big brother och packa osv.. Detta blir min kväll! Godnatti!


Dålig uppdatering

Hej, har haft en tuff dag men är hemma nu och ska strax hoppa in i duschen. Skola hela dagen nästan vid halv 5 kom jag och Lilian hem till mig. Sen så satt vi och prata och fixa oss osv.. Kulkul. Sen drog vi till pizzerian och vi båda käka sallad ;)
Sen fick jag typ jätte ont i magen, jag dog lite sådär och återuppstod, som tur var. Haha ! Imorgon är det fredag äntligen :)


Pizzerian

Heeeej!


Torsdag med Lilian

Sitter och softar med Lilian i väntan på handbolls avslutningen och denna avslutning spenderas med bästa lag och go mat! ;)


hola, mi gusta verano!

hej, jag gillar sommaren!

åh vilket härligt väder det har varit idag, fick världens vår känsla. det blev nästan att jag tänkte sätta mig på altan med bikini och sola! jag hoppas det blir lika fint väder imorgon också.

nu sitter man och slappar bara, har pluggat lite matte också.

imorgon så kommer en som kan zumba på mortions idrotten (profilen) så då ska man kö ett sådant pass och som ni då förstå är det mycket bättre i min höft. det var väldigt illa igår men det gick att gå idag. ;)
image description

We are sexy and we know it!

På hemkunskap idag gjorde vi lemonad jag och Lilian ägde ju bara på det alltså jätte gott! :)


Kung spel

Alla ni som har iPhone ladda ner rumble! Det är jätte kul jag har själv spelat det hela dagen! :)


Jaja

Hej sitter på sidan och kollar på alla mina kamrater när dom kör gymnastik. Är lite glad att man slipper eftersom man kan inget! Haha


detta var ej värt

hejsan idag har jag tränat ganska så mycket och det har gjort så jag fått ont i höftbenet alltså så kan jag inte gå utan att det gör ont :( jag ska sova med vete-kudden ikväll och se vad resultatet blir imorgon, jag hoppas på mycket bättre! Det var fan inte värt att dra ut och spring ännu mer idag om jag visste hur det skulle bli :(

aja nu sitter man och smaskar på denna ljuvliga skålen!



I am on fire today

Då kör Lilian och jag på en ute springning haha. Alltså vad jag kommer träna idag... :)


äntligen jordgubbar♥

åhh, vad gott. gud vad jag har saknat och längtat!!! jordgubbar+sommar=LOVE!♥

ursäkta bilderna ofräsch efter gymet + hade precis tvättat jordgubbarna, därför ser jag flåttig ut på händerna!
 
image description


Ensam :(

Hej sitter ensam och fikar för man väntar på att gymmet öppnar så man kan springa bort det. Det öppnar tre kul liv man har :) plus att ingen annan har slutat :)


Halv dag :D

Hej! Inte helt fel att sluta nu eller :D ska dra till stan och köpa en tröja och gymma strax.


veckans hottie

veckans snygging: Brant Daugherty känd från pretty little liars där han spelar rollen som Noel Kahn!

Let's kick it

Hej! Jag orkade inte gymma idag pågrund av trötthet och slitenhet. Nu har jag kommit hem och känner att jag borde ha gymmat så ska kö lite Zumba ikväll! :)


Back to school

Dagens outfit


Spring tur

Jag har varit på en spring tur och nu väntar jag på att big brother ska börja Marcelo får inte åka ut! :) Hanna j däremot får gärna lämna :)


bäst ja

har nyss fixat studs-mattan åt lille syrran! och nu så ska jag kolla på film this means war! :D

bad update

sorry att jag inte bloggat nå idag, jag har varit och jobbat och nu har jag kommit hem. igår så satt vi mest och prata morfar, jonna, mamma och jag om allt trevligt plus att kakan var god ;)

imorgon börjar skolan igen och ska faktiskt skärpa mig nu och börja få bättre betyg till sommaren! jag ska också gymma imorgon har typ inte gjort det på tre veckor. nu måste allt bli bättre!

du är som google, du har allt jag söker

hej! nu har man nyss käkat tacos med familjen mumsigt och nu väntar in på efterrätten och det kvällen har att bjuda på är kladd kaka med cocos och vaniljsås. lät lite konstigt med cocos men det kanske är gott? får väl ta och prova, haha.
sen så kan jag bara inte sluta lyssna på den hära låten!
http://www.youtube.com/watch?v=4MvxOXlfFIk&feature=related


Kvällens outfit

 


it's saturday!

hej alla läsare! igår kom morfar och ska vara här över helgen. Jag fick ett mastercard av han med pengar på så det var väldigt nice, blev jätte glad.
idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men på kvällen blir det familje middag iallafall så måste typ stanna hemma. :(
sitter typ och kollar på någon konstig film på 3:an, haha!
 image description

Sammanfattning av prao veckan

Jag har haft jätte kul denna vecka, trevliga människor har jag fått träffat plus gjort något jag tycker mycket om alltså kläder, mode...
Jag har även fått nya vänner "kolleger" Sandra var den andra som också praktiserade där och Jennie dom hade jag jätte kul med. Sen träffa jag även Maria och Amanda som också var hur gulliga och trevliga som helst!
Om jag ska bedöma veckan av 10 så blir det klart 10/10, lätt.

Jennie                                                                                   Sandra

Vad dom tyckte om min vecka! ↓↓↓ STOLT

 

 


6 månader

Hej, jag har inte käkat kebab tallrik på ett halv år. Idag bryter jag det och käkar det! :)


Finns på bikbok

Åh vill ha dessa skor så snygga båda på och av ;)

 


outfit

 


gratis = nice

valde detta linne som blir prefekt till sommaren!
framsida!                                                                   Baksida

Det är alltså hål i själva ryggen det var jätte snyggt plus att den sitter bra! den finns i svart, vit och röd på bikbok för 149! ville ha den i röd men det fanns inga kvar så skynda fynda!
image description

 


sliten

hej efter bara 4 dagar på bikbok känner jag mig helt sliten men det är ju kul iallafall. har nyss kommit hem och har jätte ont i fötterna men ska strax dra på handbolls träning.

idag har jag fått valt en topp på 200kr och neråt som jag fick gratis av dom för mitt hårda arbete. Jag tycker själv jag förtjänar den. hahah. Det kommer bild på den snart. Imorgon är det sista dagen men vill vara kvar där, det är så sjukt kul och man har trevliga människor runt om sig! :)


Dagens outfit!


I'm so happy that I met you!


Inne på lagret

Idag träffade jag Sandra som också praktiserar på bikbok. Hon var jätte trevlig så har umgåtts mycket med henne idag, vi har till och med städat och jag vek hela lagret. Om ni aldrig har varit inne på ett, så ser det ut lite såhär. Men lär säga att det var väldigt trångt!

 


Lunch

Hej har nyss haft lunch, som tur hade man trevligt sällskap med syrran, Sandra, Johanna och Pontus :D


Outfit


lika som bär

har aldrig tänkt på det men herregud vad likt!

Träning avbokad

Hej, idag på prao:en var jag mycket på lagret och fixa tröjor alltså veck om alla tröjor i storleks ordning... Det var lite tråkigt, jag tycker det är roligare att vara i butiken.
Nu sitter jag och chillar lite, idag blev det ingen träning och har typ inte ens tid för den heller! :/


Naked juice bar <3

Älskar smoothien där!


Dag 2

Hej sitter på gallerian nu och väntar på att mitt skift ska börja. Jag önska annars att få sitta ute i solen och sola.. Det är ju inte långt kvar till sommaren.
Augusti 2011 på bilden! :)


veckans hottie

veckans snygging: Danny Saucedo känd som sångare bland annat i gruppen e.m.d. Hans karriär börja med idol 2006.

Första dagen avklarad

Hej, nu har jag kommit hem och har jätte ont i ryggen & fötterna. Men har haft jätte kul och träffat två nya trevliga människor Amanda och Maria hette dom. :)
Nu tänker jag chilla framför tv ett tag.


Redo för bikbok!

hej detta blir min outfit för dagen!


Nervös ja

Hej är lite nervös över imorgon men det är nog bara för jag tror det kommer bli kul. Aja nu ska jag kolla klart på bb sen leta fram lite bikbok kläder. Nästan redo för praoen! :)


After you bitch

Hej efter handbolls match och Zumba pass så förtjänar man ett varmt och skönt bad.


Välkommen du

Äntligen så känns det som en riktig vår...


12:27

hej, gud vad trött jag är, jag har nyss spelat match och vi vann mot barken. och nu ska jag strax åka och jobba ;)

Melodifestivalen 2012

ja som säkert alla vet vann Loreen! själv tyckte man danny skulle kunna ta hem euro... saken bättre än hon!
har iallafall nyss kommit hem från en lyckad kväll hade jätte kul hos hanna. nu ska jag ta bort sminket och sånt och sedan lägga mig eftersom man ska på match imorgon igen. :)

puss till dig danny, 3:e gången blir det nästa år och då lovar jag dig att du inte kommer på andra plats ;* ♥


hej

nu ska jag käka lite och sen dra till hanna! där man kommer tagga för melodifestivalen och ikväll hejar man på Danny & Molly!


Gameday

hej, har kommit hem från bolänge nu och vi förlora och vann.
borlänge-forsbacka (20- 6) osäker på hur det blev men typ så. vi förlora iaf.
Arbrå- forsbacka 8-(15) kommer inte ihåg hur många vi gjorde men vi vann! 
sen så gjorde man mål själv! :)
ska även börja träna åt gästrikelaget snart för att se om man blir uttagen, hoppas!
imorgon taggar man om för en ytligare match fast hemma! :)

Sitter i bilen

Hej sitter och taggar med Fiona, Alva och Sofie i bilen på väg för att kick some ass! Idag möter vi Borlänge och arbrå ! :)


hanna&hanna

haha, har haft jätte kul med hanna a och hanna s som jag kallar dom. tyvärr förlorade laget vi hejade på på innebandyn men det gjorde inte så mkt.
Nu sitter jag och taggar till imorgon, ska kötta hårt och jag hoppas på någon vinst. :) iallafall sen på kvällen blev det att man ska kika melodifestivalen med hanna&hanna! :D

jag hoppas eran kväll och helg blir toppen!

ska ta och packa match-kläder!

i start my weekend after thursday

ja ni vet vad jag ska göra ikväll: gå på innebandy match med hanna och hanna och sedan ha mys..
imorgon så åker jag iväg på handbollsmatcher med brudarna ska spela två st borta, och på kvällen så kanske man ska vara med hanna och hanna och kika melodifestivalen.
söndag: då har man en hemma match och sen ska jag jobba.

och hela veckan därpå är man på prao, så som jag längtat! :)

Dagen

hej! gud vad mycket som har hänt idag och som kommer hända.. var ju i ''skolan'' idag eller vi var på museum två st. lär ju säga att jag tycker det är as tråkigt att gå på sånt, det värsta som finns är att stå och kolla på massa grejor man inte fattar vad det är... långtråkigt.

Iallafall slutade 1 då drog man till köpis med lilian, ida och mårten och då satt vi och fika på madame (Y)

Nu ska man vila lite och senare gå på innebandy med hanna och hanna hehe, så det blir kul. :) lite mer info om helgen kommer. :)

Outfit

Lite mörka bilder men...


Live in the light

Hej, jag drog och kollar på min träning för att få lite info om helgen och det visade sig att man ska åka i samma bil tillsammans med Sofie & Alva :D
Iallafall sen var det dam match och där dömde farsan. Forsbacka vann överlägset...


Calippo shots

Hej, äntligen har barndoms glassen kommit tillbaka! Alla har typ köpt sånna så lärde bara göra det själv. Dom är ju jätte goda! :)


Hjälp att stoppa kony 2012

http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

jag vet att den är lång, men det är viktigt att ni kollar på den! Jag blev helt förstörd av att kolla det ända ni kan göra är att kolla på den och sedan följa instruktionerna filmen är en halv timme. men herregud det är VIKTIGT!

KOLLA PÅ HELA FILMEN!!!!


Hiss & Diss

Jag dissar: skolan och handbollsträning (fast kanske drar och kollar på träningen)


Jag hissar: Stoppa kony! sova länge, bara slappa, filmer ♥

Detta är vad som försegår!

Hej! Ligger och vilar och typ min huvud kokar över bara för jag är så jävla varm. Det här hade jag ju inte planerat med nu måste man bli frisk till helgen! Ska ta och läsa en stund nu också.
Jag hoppas ni andra fina mår bättre! :)


Standard

Myser i bästa morgonrock ;*
sjuk, har fått feber!

 


Åker hem

Hej, jag har lyckats tagit mig till skolan idag men nu har det ändå blivit att jag är påväg hem för jag har gått feber :( så nu lär jag bli frisk till helgen ;)


900:e inlägget

Vill ha sommar med mina vänner, miss that moment↓

Behöver sommar nu! Har hört att denna sommar kommer bli den längsta och varmaste på länge! :D


Elsas mode

Detta är en as bra bok av Sofi fahrman rekommenderar den stort ;)

 


outfit


monday, what can i say

hej dagen har gått oförväntat fort, jag har duschat och känner mig fräch efter gymet (Y) ska ta och äta en apelsin och måla naglarna nu i väntan på big brother! :)
image description

veckans hottie

veckans snygging/ar: One Direction! känd som sångare alla fem, bästa låt: what makes you beautiful


Skolan är avklarad

Skolan är nu avklarad, kul att man hade redovisning på en sak man hade helt glömt bort. Nu så står jag och väntar på bussen som ska ta mig in till stan. Där ska jag gymma i någon timme för det behövs. Jag hoppas ni har haft en bra dag! :)


vad jag tror om kvällens big brother

ikväll är det ju ännu en deltagare ur big brother som åker ut. det spelar ingen alls roll vilken som åker ut. Om jessika åker ut blir det skönt för örona ett tag.
hannah åker ut slipper man höra allt klagande om allt och cigg.
Sipan åker ut skiter jag i för han har varit dryg den sista tiden, hur som helst vi bestämer hur det slutar!

Vilken deltagare vill ni åker ut och vilken vill ni ha kvar utav alla i huset? :) uppskattar svar!
jag gillar mest Annica, Amandus och tenny/jenny haha.


Mys söndag!

Nu efter jobbet tyckte jag att jag var värd två timmars njut i bubbelbad. det var hur skönt som helst. Nu sitter man och pluggar och efter det så ska man städa lite i vänta på att syrran ska komma hem eftersom hon har varit borta hela sportlovet. sen så börjar ju skolan imorgon åh JIPPY önskade att vi var ledig några dagar till. :)


Never cry for him, just say fuck you and smile.

Hej, nu är man hemma, jätte skönt. Jag ska typ göra ett varmt bubbel bad till mig och sen plugga. ;)

image description

jobbet

hej, nu har man tagit en rast på jobbet men ska fortsätta.. -.- när jag kommer hem sen så ska jag plugga måste skriva en genomskrivtlig text om en uppfinnare plus skicka en lab-uppsats!
Jag hoppas eran söndag blir bättre än min! :)

Mina fynd!

Jacka - Veromoda

skinn - byxor - H&M

Tröja - Veromoda

Tröja - Ginatricot

topp - Ginatricot (ska byta storlek)

Brillor - H&M

Allt ihop! (men har även kollat ut en klänning på nelly som ska beställas)

min dag!

jag hoppas ni orkar läsa för det är fett kul!

det börja ju med att vi skulle åka till bussen med bilen och när vi hade kommit lite mer än halva vägen så kom mamma på att hon hade glömt buss biljetterna så vi lärde åka hem igen... vi hann med bussen med 2 minuter och då får vi reda på att vi inte behövde den papperet så allt var i onödan -.- haha.

sen så när vi hade kommit till stockholm så blev vi sugen på donken så då åt vi där och helt plötsligt så hade jag skärit upp mina byxor på något så jag hade världens hål i byxorna så det blev kaos. som tur hade jag köpt skinn byxor så jag bytte till dem och efter ett tag märkte jag att dom var aldelles för stora så jag lärde gå och byta till en storlek mindre så då lärde jag byta till min byxor som va sönder och gå och byta skinn byxorna på h&m och sen fick jag en mindre storlek och då gick jag och bytte till skinn byxorna igen som tur satt dom bra. hahaha just my luck! men sen så gick allt bra shoppade lite som kommer i nästa inlägg.
Men mamma och jag gick och fika på stureplan och gick i massa affärer och hade de trevligt, så resten av dagen var skoj, men varje stockholms resa måste man ju bara göra lite oförglömlig right? :D plus gud vilka snygga killar det fanns på stan undra om man ska flytta dit inom kort ;)


nu sitter man åh kollar på melodifestivalen med familjen men huvudvärk som inte vill försvinna!

On the bus

Hej, snart startar bussen, hemåt. jag har haft en osannolik dag i Stockholm alltså hemsk och rolig ni får bilder på dagen och det jag köpt när jag kommer hem. Ni får även en rolig historia... :)


Röjer Stockholm

Hej! Sitter på bussen nu påväg till staden med mamma. Det blir två timmars buss resa -.- fett långtråkigt. Men det är väldigt fint väder ute så det är lyckat. Jag hoppas dagen blir bra.


lite svar!

hej! jag har märkt att många kommenterar om hur det är med mig och vad dom tycker om min blogg.
Jag mår ganska så bra dagligt eftersom det är lov och jag kan ta det lungt och njuta lite... men det är så att jag inte har tränat på mer än en vecka och det känns inte speciellt bra men så fort skolan börjar igen så fortsätter jag gyma och gå på handbolls träningar.
Tack för att ni tycker om min blogg bla. för hur den ser ut skriver ni mest. fast jag undrar ibland om ni verkligen läser det jag skriver eller bara kollar på bilder. Men iaf jag är hur glad som helst över hur statestiken har höjt under den senaste veckan, fortsätt så :D

Ska strax lägga mig för imorgon drar man till stockholm med mamma för en hel shopping dag på stan självklart får ni bilder imorgon kväll på vad jag köpt.
jag åker väldigt tidigt imorgon men ska försöka hinna göra något inlägg innan.

Godnatt kära läsare! :*
 

BB

LIFE WILL MAKE YOU HAPPY BUT IT WILL EVEN DISAPPOINT YOU!


i can't explain

Dagen har varit bra, jag har haft as kul med svea idag. nu sitter jag och kollar på big brother 24/7 det är så jävla bra speciellt dramat mellan annica och marcelo!

outfit

fredagens outfit: svarta jeans (veromoda), vitt linne (Gina), svart spets tröja(Gina) och klackskor (Savita)


går ut och gör svergie mer osäker

hej, nu drar man på sig jackan och drar till svea. har inte träffat den tjejen på länge så vi ska väl mest prata. osv..
ha en bra fredag!

Jag dör ... Haha

Hej jAg måste ju ta upp big brother Jessica! Först tycker jag hon är fett dryg, hon pratar och pratar och låter ingen få prata till slut innan hon måste säga något mer. Jag skulle nog inte klara att vara hennes dotter stakars unge! Jag tror jessicas vänner/släkt och man ringer och röstar på henne flera gånger.. Så hon blir kvar längre så dom slipper henne, och jag förstår varför dom gör så nu.
Och igår så ramlade Jessica på isen och då höll jag på att dö av skratt.
Haha!
Sen så vill jag att det ska bli något mellan annica och marcelo!
Tack för mig


summer please come!!!

hej, nu ska man kö lite zumba i 500 graders rum så lärde byta kläder till något mer sommar aktigt... åhh saknar sommaren nu VILL BLI BRUN osvosv..
shake that..



cameltoe.... so? i don't care!

Provade en helt ny färg

Hejsan. Jag målade nyss naglarna och idag blev det ljusblå med glitter. Jag har aldrig haft något liknande men jag tyckte det vart snyggt;)


ursäkta min stora hand och mina korta naglar! ;)

 


i think i gonna stay like this the hole day

dagens outfit!

1 mars

hej och godmorgon, idag känns det som det blir en slappdag vid tv&dator. jag är as trött och helt slut i kroppen. så jag har laddat upp med filmer och lite plugg för idag. :)


RSS 2.0